2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافتون تو مدرسه چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 57 پست

بچه ها گوشی میاوردن تو مدرسه زنگ میزدن مزاحم مردم میشدن منم عین ماست فقط نگاه میکردم

یا پاستور میاوردم بعد با دبیر ورزشمون هماهنگ میکردیم حواسش باشه می‌رفتیم یه گوشه ای که دوربین نباشه بازی میکردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپسول و قرص مینداختیم تو بخاری کلاس بو گند میگرفت یبار زبونه ی دستگیره در کلاس رو در اوردیم در کلاس ...

اره سرایدار مدرسه ما هم آمار می‌داد به مدیر ازش بدم میاد می رفت میگقت فلانی اینکارو کرده 

غُرور اَز شَخ‍ص‍ی‍َت م‍ی‍آد ع‍ُق‍ده اَز ک‍‌‌‍‍‍َم‍ب‍ود

بچه هایوما سیگار اوردن /:ولی بوش پیچید لو رفتن/:

ما خودمون خریدیم از سوپری😂 بعد گفتیم برا نمایش میخواسیم برا نقش پیرمرد 😈😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ترقه بردیم سر کلاس ترکوندیم، معلم نفهمید، باور کنید تققق صدا داد و دود کرد، پشمامون ریخت که نفهمید، ...

😂

یبار هم یکی از دانش آموزا بادکنک چربکی(کا...) آورده بود مدرسه ماهم نوجوون و کنجکاو خب... رفتیم پشت م ...

واییی خدا😂😂😂 مردم از خنده

گوشی میبرم 

رنگ مو 

سلیطه بازیم زیاد در میارم دبیرام خیلی اذیت میکنم ولی چون درس خونم کاریم ندارن 😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

اگه بچه هام عین خودم فردا پس فردا تو مدرسه خرابکاری کنن چی؟؟؟😐😰🫣

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

فقط اونجایی که گفته بود نه نمیتونید زنگ بزنید😂😂😂

من فلش میبردم وصل میکردم با کل بچه های کلاس فیلم و سریال میدیدیم😂😂😂

یبار یکی از معلمامون هم دید هیچی نگفت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بیشتر ببینید

یبارم ادامس گذاشتیم رو صدلی معلم🥲 حقش بود ولی😂 

رو ماشین یکی از معلما خط انداختیم 

وای خدایا چقدر حق الناس گردنمه😰🥴🥴🥴🥺🥺🥺