2777
2789
عنوان

بزرگترین خلافتون تو مدرسه چی بوده

367 بازدید | 57 پست

من خودم بزرگترین خلافم این بوده که مدرسه مون اجازه نمی‌داد بدون اجازه مدیر از کافه یا مغازه نزدیک مدرسه چیزی سفارش بدیم، سفارش می‌دادیم یه نفر  از دیوار مدرسه می رفت  بالا  تا تحویل بگیره ما هم نگهبانی می‌دادیم تا کسی نفهمه مدرسه دوربین داشت ولی نفهمیدن عجیبه که نفهمیدن بعد چند بار که اینکارو کردیم  آخرش فهمیدن فکر کنم یه نفر رفته به مدیر گزارش داده بعد مدیرمون  سر صف می‌گفت لباستون کثیف شده از دیوار میرین بالا😂😂 بعد گفت بیایین دفتر زنگ بزنین کافه سفارش بدین ما اجازه میدیم ،روز بعدش دوستم رفت زنگ بزنه گفت نه نمیتونین آخه دروغ به این بزرگی وای 😂،روزایی که دریایی مثل هویت سلامت بهداشت داشتیم فرار میکردیم از مدرسه بعد اسامی دانش آموزا رو می‌فرستادم داخل گروه  بعد معدل همه رو ۱۹ دادن ولی خیلی روزای خوبی بود چقدر خوش گذشت دلم تنگ شده ههعییی 😂 شما هم بگین ؟؟

غُرور اَز شَخ‍ص‍ی‍َت م‍ی‍آد ع‍ُق‍ده اَز ک‍‌‌‍‍‍َم‍ب‍ود

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاف خیلی داشتیم

آرایش لوازم آرایش بردن گوشی بردن زنگ دبیرا رو پیچوندن و تو حیاط موندن.. شیپ کردن بچه ها و ایجاد روابط...😂

دعوای شدید با معاون و مدیر و معلم و...

یه تایمی ام میرفتم تو کلاسا کسایی که ماسک نمی‌زدن رو دعوا میکردم و اسمشون رو یادداشت میگردم میگفتم من مامور کرونا ام یه شیشه ضدعفونی هم برده بودم دستای همه رو به زور صد عفونی میکردم همه ازم می‌ترسیدند هر کی منو تو حیاط مدرسه میدید سریع ماسک میزد و...

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

خلاف خیلی داشتیمآرایش لوازم آرایش بردن گوشی بردن زنگ دبیرا رو پیچوندن و تو حیاط موندن.. شیپ کردن بچه ...

اره ما هم گوشی می‌بردیم یه بار گوشی مون رو گرفتن کلی گرفتاری کشیدیم 😂 ولی بازم آدم نشدیم 

من از اونایی بودم که اش نخورده و دهن سوخته میشدم ،تو هر منفی دادنی منم حساب میکردن☹️

وای چقدر بده تو کلاس ما هم خیلیا اینجوری بودن 😂

یواشکی از فس فودی کنار مدرسه ساندویچ میخریدیم😃 سوپری میرفتیم، گوشی میبردیم که اگه میگرفتن برابر با مرگ بود 😂 

میرفتیم تو آبدارخونه چای می‌خوردیم سر یخچال شیرینی و رلت اگه داشتن...

یه بار هم از اداره بازرسی داشتن، یه مناسبتی بود که به دیوار پلاکارد و روزنامه دیواری زده بودن ، تو راهرو... با دوستم همه رو کندیم و پاره کردیم، مدیر کارد بهش میزدی خونش درنمیومد😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کپسول و قرص مینداختیم تو بخاری کلاس بو گند میگرفت 

یبار زبونه ی  دستگیره در کلاس رو در اوردیم در کلاس باز نمیشد معلم بیاد سر کلاس...

نظافتچی مدرسه یه آقای خیلی فضول بود که آمار میداد به مدیر ، یبار موتورش رو انداختیم چراغش شکست...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ترقه بردیم سر کلاس ترکوندیم، معلم نفهمید، باور کنید تققق صدا داد و دود کرد، پشمامون ریخت که نفهمید، یه بارم همکلاسیم پونس گذاشت رو صندلی، معلم نشست روش ولی نرفت تو پاش از بس بافت و لباس پوشیده بود

فرار کردم از مدرسه 😂یبارم موش پلاستیکی گذاشتیم زیر میز معلم بچارههه😂🤦🏻‍♀️

وای 😂 ما هم یه بار یکی از دانش آموزا گلدوزی میکرد سوزن رو یادش رفته بود رو صندلی معلم، معلم نشست روش یه جیغ بلند حالش بد بود رفتیم به مدیر گفتیم با معاون اومدن سوزن رو درآوردن داشتیم میمیردیم از خنده خیلییی بد بود چقدر درد داره گناه داشت 😂😂

یواشکی از فس فودی کنار مدرسه ساندویچ میخریدیم😃 سوپری میرفتیم، گوشی میبردیم که اگه میگرفتن برابر با ...

😂😂

یبار هم یکی از دانش آموزا بادکنک چربکی(کا...) آورده بود مدرسه ماهم نوجوون و کنجکاو خب... رفتیم پشت مدرسه بعد از کلی بررسی بادش کردیم اندازه ی یه بالن شد... انداختیمش پشت مدرسه