2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم برام خرج کنه ایا درسته گفتنش

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 67 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم راست میگه....تو هم دوست دخترشی...زنش نیستی و نباید توقع بوس و بغل و فلان داشته باشه ازت...

مثل دو تا دوست...

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

حقیقتا هیچ توقعی ندارم و نمیذارم خرجم کنهچون میدونم حقوق اینترنی من برابر با حقوق اینترنی اونه انصاف ...

چن تا سواا دارم بپرسم ازت راجب یه بیماری پوستی

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خب میگ بیرون رفتن میبرمت ولی اینکه کادو انچنانی بدم یا خرجت کنم نه

طرف نشسته ساعت ها فکر کرده که به این نتیجه رسیده!

شما نمیتونین ذهنیتش رو تغییر بدین

ولی اگه به نظرتون غیر منطقیه نظرش که به من هست کات کنین چیزی که زیاده پسر والا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شما وقتی با یکی میرید تو رابطه توقع دارین براتون از پدرتون بیشتر خرج کنه ؟؟؟

۹۰ درصد کاربرای این سایت این توقع رو دارن

اصن به همین هدف وارد رابطه میشن

چیزی که باباشون نتپنسته فراهم کنه دوستپسر فراهم کنه

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

ببخشید جسارتا پسر مردم عابر بانک ما نیست 😐 

که برامون خرج کنه خودش خرید خرید نخرید چرا باید بهش بگم برام خرج کنه 

هرچند من برامم  میخرید باز قبول نمی کردم  گفتم تو پارتنرمی فعلا شوهرم ک نیستی که خرج کنی برام شوهرم شدی خرج کن 😐🚶🏻‍♀️

یعنی مهم نیس برات خرج نکنه

اصن نمیخوام خرج کنه

بخواد خرج کنه هم نمیذارم 

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
وقتی اونم ازت رابطه جسی نمی‌خواد توقع نباید داشته باشی چون یکی می‌گفت پسرا در این صورت خرج میکنن در ...

چرا؟؟؟؟ اگر در ازای رابطه جنسی فقط بخواد خرج کنه روسپیگری می شه اسمش عشق نیست 😐 کی همچین چیزی گفته؟ پسری که دوستت داشته باشه و مرض خساست نداشته باشه هم برای خودش هم برای دوست دخترش خرج می کنه.

۹۰ درصد کاربرای این سایت این توقع رو دارناصن به همین هدف وارد رابطه میشنچیزی که باباشون نتپنسته فراه ...

واس همین از رل زدن بدم میومد .‌ خودم شاغل بودم و از طرفم‌توقع نداشتم اصلا بخاد قرونی خرج کنه . حس میکردم ی منت یا یه دینی گردم‌انداخته

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤