2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکتر های زنان با بیمارشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 48 پست
ماما ک اصلا راجع ب دارو حرف نمیزنه

وا ماما هم درس علوم پزشکی خونده دیگه یعنی چی که حرف نمیزنه ؟ 

خیلیا کامل میرن پیش ماما، برای زایمانشون هم مامای همراه دارن برای بعدش هم ماما در منزل دارن خیلیم شنیدم گرونه مامای همراه اینا ، دقیق نمیدونم البت

کامل هم مشاوره میدن راحت

وا ماما هم درس علوم پزشکی خونده دیگه یعنی چی که حرف نمیزنه ؟ خیلیا کامل میرن پیش ماما، برای زایمانشو ...

مامایی ک تو مطب دکترم هست فقط وزنمو چک میکنه با ازمایشو سونو و فشارم رو میگیره

چیزی راجع ب دارو نمیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخ این دقیقا همینهالبته اینکه صبح میرم هم معروفه ولی رضایت بیشتری ازش داشتن و واسه زایمان میگن خیلی ...

من برا مراقبت پیش یه دکتری سمت خودمون رفتم که عالی بود

دکنری هم که من برا زایمان رفتم شانسی انتخاب کرده بودم

اتفاقا اصلا مریض نداشت هر وقت میرفتم سریع نوبتم میشد🤣

ولی خب میگم به شلوغی سر واینا ربط نداره

کار رو باید خدا جور کنه

پروسه روز  زایمانم توسط این دکتر به قدریییی عالی گذشت که خدا می‌دونه🥰

فقط بخدا توکل کن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
نه بابا ماما جای پزشکو نمیگیره کهمن متخصص زنان میرفتمهر ماه هم مراقب بهداشتو میرفتمپزشک یه چیز. دیگه ...

ولی خب همینجوری خیلی سریع رد میکنن خیلیاشون

ماما هم درس مخصوص دوران بارداری و زایمان و بیماری زنان خونده سوادش حتی شنیدم در این زمینه بارداری زایمان بیشتر از زنانه از بعضی لخاظ چون تخصصی تر خونده 

پزشکی دوسال فقط تخصص خونده

من که کل بارداریم فقط میرفتم مرکز بهداشت شهرمون پیش ماما

واقعا هم راضی بودم همه چیو عااالی توضیح می‌داد بیشتر از متخصص برام وقت میذاشت

تازه رایگانم هس برا چی وقتی خودم و بچم مشکل نداشتیم پولمو می‌ریختم دور 

فقط برا سونو میگفت باید حتما متخصص بنویسه بری پیش دکتر که اونم میرفتم بیمارستان واسم می‌نوشت با هزینه خیلی ناچیز

خب 

دیده اون اطراف پزشک کم هست  هر جور بخواد رفتار میکنه

بدم میاد از دکترای بدعنق که جرات نداری باهاشون حرف بزنی چه برسه به اینکه شماره شونو داشته باشی و بخوای پیام بدی

هر چند دکتر زنان منمپنج شنبه باهاش ویزیت آنلاین گرفتم چون فوری بود

تلفن همراهشو داشتم

هیچ کاری برام نکرد فقط گفت یکشنبه بیا مطب

با خودم گفتم بی انصاف میدونم میتونم یکشنبه بیام مطب  تو بگو الان چیکار کنم

تازه ویزیتم گرفت 350

قسم میخورم فردا هم دوباره ویزیت میگیره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

مامایی ک تو مطب دکترم هست فقط وزنمو چک میکنه با ازمایشو سونو و فشارم رو میگیرهچیزی راجع ب دارو نمیگه

خب اون قرارداد داره با دکتره احتمالا ک فقط وزن و فشار اینا بگیره 

ی جا دیه برو مامای خوب زیاده بیشترم وقت میزارن 

سرچ بزنی معروفاسونم میبینی 

ولی خب همینجوری خیلی سریع رد میکنن خیلیاشونماما هم درس مخصوص دوران بارداری و زایمان و بیماری زنان خو ...

هرچی باشه به پزشک نمی‌رسه عزیزم

پزشک خوب پیدا کنی وقت هم می‌ذاره

چون خیلی مهمه این دوران من ترجیح میدم برم پزشک

قبل بارداری پیش ماما میرفتم برا تنبلی تخمدان اون عالی بود

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
من که کل بارداریم فقط میرفتم مرکز بهداشت شهرمون پیش ماماواقعا هم راضی بودم همه چیو عااالی توضیح می‌د ...

اینو جدی میگی؟

من حتی ازمایش سلفری دادم ک ازمایش گرونی هست واسه اینکه از سلامت بچم مطمئن بشم

قطعا به اندازه پزسک تخصص ندارن

و برای زایمان سزارین باید زیر نظر دکتر باشی از اول بارداری پرونده تشکیل داده باشی

ولی خب همینجوری خیلی سریع رد میکنن خیلیاشونماما هم درس مخصوص دوران بارداری و زایمان و بیماری زنان خو ...

پزشک چهار سال تخصص خونده اون فوق تخصصه که دوساله هیچ وقت اطلاعات پزشک با ماما یکی نیست ماما بیشتر تو روند  زایمان طبیعی بهتره 

♾️🖇❤️

خیلی نسبت ب مریض بی تفاوت بودمن دیدم پزشک زنان شمارشو داده ب بیمار در صورت مشکل باهاش تماس بگیره

اره عزیزم دکتره منم شماره شو داد برای هر ویزیتی هم خیلی وقت میزاشت مثلا بچه چندمته؟چجوریا هستی و و... موردی هم بود هر زمان میتونستم از ماماش وضعیت مو بدونم 🥲 هر چند برای زایمان ۵ زیر میزی گرفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم دکتره منم شماره شو داد برای هر ویزیتی هم خیلی وقت میزاشت مثلا بچه چندمته؟چجوریا هستی و و.. ...

ارزششو داره

فامیل نزدیکم پزشک زنانه چون تعریف این دکترو بیشتر شنیده بودم پیش این رفتم

وگرنه پیش فامیلم میرفتم

هرچی باشه به پزشک نمی‌رسه عزیزمپزشک خوب پیدا کنی وقت هم می‌ذارهچون خیلی مهمه این دوران من ترجیح میدم ...

خب خودتونم میگین پیش ماما میرفتین عالی بود

الان هزینه ویزیتا هم زیاد شده ادم بیخود بخواد این همه بره پیش متخصص هم پولش هدر میره هم کاری ک با هزینه کمتر ماما انجام میداده و با مشاوره بیشتر رو میده زنان ،خب چ کاریه