2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکتر های زنان با بیمارشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 48 پست
خب خودتونم میگین پیش ماما میرفتین عالی بودالان هزینه ویزیتا هم زیاد شده ادم بیخود بخواد این همه بره ...

واسه اینکه سزارین انجام بشه باید مدتی زیر نظر همون دکتر بود 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانه دکترت؟

نه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پزشک چهار سال تخصص خونده اون فوق تخصصه که دوساله هیچ وقت اطلاعات پزشک با ماما یکی نیست ماما بیشتر تو ...

کتاب مرجع هاشون یکی هس برای زنان تا اونجا ک من میدونم

ویلیامز و نواک 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

واسه اینکه سزارین انجام بشه باید مدتی زیر نظر همون دکتر بود

ولی کامل ک لازم نیس بری پیشش همیشه وقتی اینجوره 

کتاب مرجع هاشون یکی هس برای زنان تا اونجا ک من میدونمویلیامز و نواک

هرچی باشه پزشک زنان با ماما هیچ وقت یکی نیست دروسشونم یکی باشه خب اونا تخصصی تر میخونن جراحن و.... ی رزیدنت زنان ۴ سال ۳۶ ساعت کشیک میده ماما کلا ۴ سال میخونه شرح وظابفشون فرق میکنه ربطی ب دروس مرجع نداره .. خیلی از دروس پزشکی و پرستاری هاهم دروس مرجعشون یکیه واحداشون و عمق مطالبشون زمین تا اسمون فرق دادن

♾️🖇❤️

ارزششو دارهفامیل نزدیکم پزشک زنانه چون تعریف این دکترو بیشتر شنیده بودم پیش این رفتموگرنه پیش فامیلم ...

برو پیش کسی که راحتی ... 

من خالم متخصص زنانه ولی نزدیکم نیست اگر بود حتما پیش خودش میرفتم 

هرچی باشه پزشک زنان با ماما هیچ وقت یکی نیست دروسشونم یکی باشه خب اونا تخصصی تر میخونن جراحن و.... ی ...

ببین توی دستورالعمل اینجوری هس ک خانم بارداری ک بعضی مشکلات داره ارجاع داده میشه ب زنان

وگرنه بقیه باید برن پیش ماما

حالا اگ شما دوس داری همه ش بری پیش زنان خوشحالش هم میکنی چون پول بیخود داره ازت میگیره 

مث این میمونه ک درز لباست ی ذره باز شده چهار تا کوک ساده میخواد ببری بدی مزون بدوزه کلیم گرون تر بگیره و شمام کیف کنی ک وای دادم مزون دوخت، درحالی ک بخاطر نااگاهی و سادگیت پولت رو بیخود هدر دادی برای ی چیز بیشتر هزینه کردی در حالی ک همون کیفیتم هس

اینا همه ی دستورالعمل یکسانی  دارن که کشوری هم هست  ...

اینو جدی میگی؟من حتی ازمایش سلفری دادم ک ازمایش گرونی هست واسه اینکه از سلامت بچم مطمئن بشمقطعا به ا ...

من خودم تحصیلات دارم اونم از دانشگاه دولتی

هر دکتری رو قبول ندارم

ولی ماماهای مرکز بهداشت شهرما واقعا عااالی هستن

از شهرستانهای زنجانیم.

نه نیازی نیس از اول بارداری پرونده تشکیل بدی پیش دکتر متخصص

حتی بخای سز هم بشی میتونی آخرای زایمانت بری پیش دکتری که میخای و شرایطتت رو بسنجه 

اگه دولتی بخای زایمان کنی که باید بری طبیعی

یا باید زیرمیزی بدی به دکتر سز بشی(البته در بارداری اول)

خب خودتونم میگین پیش ماما میرفتین عالی بودالان هزینه ویزیتا هم زیاد شده ادم بیخود بخواد این همه بره ...

منظورم حساسیت موضوعه

من برا تنبلی تخمدان قرار نبود هیچ دارویی بخورم بخاطر همین خیالم راحت بود اون ماما رو هم میدونستم پزشکا تایید میکنن 

بارداری یکم حالت اورژانسیه به هر حال جون دوتا موجود زنده در خطر ممکنه باشه 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
منظورم حساسیت موضوعهمن برا تنبلی تخمدان قرار نبود هیچ دارویی بخورم بخاطر همین خیالم راحت بود اون مام ...

دو تا پیام بالاتر، پیامم رو ببینین حتما

دستورالعمل و کاری ک برای ی باردار سالم میشه ی چی هس چ پیش زنان چ پیش ماما 

یعنی ماما دارو بده نمیگیرین؟ ماما هم دارو میتونه بده کد نظام پزشکی داره. متاسفم برای مردمی ک انقد احترام برای کادر درمانشون قائلن و انقد نااگاهن :/

چی بگم والا اینکه همه ش پی متخصص برین باعث فشار بیشتر ب این کادره همینجوری میشه ک مجبور میشن سی ثانیه ای و با دقت کمتر مریض ویزیت کنن

ببین توی دستورالعمل اینجوری هس ک خانم بارداری ک بعضی مشکلات داره ارجاع داده میشه ب زنانوگرنه بقیه با ...

شما تو جهان سوم دنبال دستورالعمل نباش گلم بعدا ب حرفم میرسی نمیدونم شاید مامایی میخونی رفتی بیمارستان خودت میبینی .شماهم باردار شدی کلا برویش ماما 

♾️🖇❤️

شما تو جهان سوم دنبال دستورالعمل نباش گلم بعدا ب حرفم میرسی نمیدونم شاید مامایی میخونی رفتی بیمارستا ...

سرچ بزن دستورالعمل کشوری برات میاد 😃

شمام برو زنان الکی جیبتو خالی کنه حال کنه 

ببین توی دستورالعمل اینجوری هس ک خانم بارداری ک بعضی مشکلات داره ارجاع داده میشه ب زنانوگرنه بقیه با ...

من نااگاه نیستم خودم کادر درمانم تو بیمارستان کار کردم خودشم تو بیمازستان تروما شهرم  برای همین کلا حتی ب پزشک جماعتم اعتماد کافی ندارم دیدم ک چجوری خطا میشه چجوری لاپوشونی میکنن براهمین تو این مملکت برای هر مشکل اول تحقیق کافی میکنم بعد میرم سراغ متخصص  بعد دنبال دستور العملم  

♾️🖇❤️