2777
2789
عنوان

چرا بعضی دکتر های زنان با بیمارشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 48 پست
من نااگاه نیستم خودم کادر درمانم تو بیمارستان کار کردم خودشم تو بیمازستان تروما شهرم برای همین کلا ...

خب زنان هم میتونه عمل نکنه ب دستورالعمل یا قصور کنه 

اون جمله ک گفتی تو جهان سوم دستورالعمل نداریم ک خیلی نشون داد کادر درمانی 

منشی ها و حراست بیمارستان ها هم خودشونو کادر درمان میدونن نمیدونم والا موفق باشی ایشالا بحثو ادامه نده هر جا دوس داری برو راحت 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زنان هم میتونه عمل نکنه ب دستورالعمل یا قصور کنه اون جمله ک گفتی تو جهان سوم دستورالعمل نداریم ک ...

گفتم ک ب دکترا هم اعتماد کافی ندارم نه عزیزم نه منشی ام نه حراست کادر بیهوشی اتاق عملم  درضمن زایمان بی درد هم میرم خیلی چیزای گل و بلبل دیدم تو بیمارستانا ایشالا توام دانشجوییت ک تموم شد رفتی سر کار از نزدیک میبینی موفق باشی 

♾️🖇❤️

دو تا پیام بالاتر، پیامم رو ببینین حتمادستورالعمل و کاری ک برای ی باردار سالم میشه ی چی هس چ پیش زنا ...

احترام فرق می‌کنه قضیه ش

اتفاقا برای امور مهم مثل بارداری باید پیش متخصص خوب رفت

برای کارای دیگه مثل تست و چکاپ و تنبلی تخمدان و اینا پیش ماما بری بهتره بنظرم

در کل کارهای تشخیصی نیاز به نظر صاحب نظر داره و  ماما کامل نمیتونه از پیش بربیاد معمولا

ولی خب کارهای از پیش تعیین شده که مجموع وظایف مشخص هستن معلومه که بری پیش ماما بهتره چون وقت بیشتر می‌ذاره و پول کمتر میگیره 

ماما سرجایذخودش برای کشور نیازه ولی نه اینکه جای دکتر رو بگیره

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید