2777
2789

از اول بارداریم تا الان ک ۲۱ هفتم مشکلم با حرف نزدنش بود

سرشو مینداخت پایین یادداشت میکرد

و کلا تایم ویزیتش ۳ دقیقه بود

پزشک زنان باید با بیمارش صحبت کنه مخصوصا اونایی بارداری اولشون هست اطلاعاتشون کمه

باید راجع ب داروهایی ک میده صحبت کنه

اینقدر سوال تو ذهن من پیش میومد 

خیلی سخت هم نوبت میداد 

متوجه شدم فقط مشکل من نیس بیمارای دیگش هم خیلی چیزا رو نمیدونن 

دکترتو عوض کن. مگه مجبورت کردن که پیش این میری

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرسید هم جواب نمیده؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

نخیر همه اینطور نیستن

پزشک مراقب من ماه بود🥰

همه چی توضیح میداد همیشه بهم آرامش میداد شمارشو داده بود

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
بپرسید هم جواب نمیده؟؟؟؟

چطور ممکنه دارویی ک همون لحظه میده من سوال بپرسم راجبش

خودش باید بگه اینو تا فلان ماهت استفاده کن

مثال میزنم شیاف پروژسترون داده بود و نگفته بود چطوری قطعش کنم

بعد خودم متوجه شدم قطع یهوییش چه عوارضی داره

دکتری که معروفه و سرش شلوغه هم نرو

این یه تجریس

حتی که اگه خوب هم باشه بخاطر مشغله زیاد نمیتونه پزشک خوبی برات باشع

تهران اگه بودی معرفی میکردم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
پیش ماما هم برو اونا بیشتر وقت میزارن معمولا تو وظیفت اینه بری پیش ماما اول اونایی ک مشکلای خاصی دار ...

نه بابا ماما جای پزشکو نمیگیره که

من متخصص زنان میرفتم

هر ماه هم مراقب بهداشتو میرفتم

پزشک یه چیز. دیگه هست اصلا 

بیشتر ببینید
دکتری که معروفه و سرش شلوغه هم نرواین یه تجریسحتی که اگه خوب هم باشه بخاطر مشغله زیاد نمیتونه پزشک خ ...

آخ این دقیقا همینه

البته اینکه صبح میرم هم معروفه ولی رضایت بیشتری ازش داشتن و واسه زایمان میگن خیلی کارش خوبه

چندتا از فامیل گفتن دستش سبکه