2777
2789

از اول بارداریم تا الان ک ۲۱ هفتم مشکلم با حرف نزدنش بود

سرشو مینداخت پایین یادداشت میکرد

و کلا تایم ویزیتش ۳ دقیقه بود

پزشک زنان باید با بیمارش صحبت کنه مخصوصا اونایی بارداری اولشون هست اطلاعاتشون کمه

باید راجع ب داروهایی ک میده صحبت کنه

اینقدر سوال تو ذهن من پیش میومد 

خیلی سخت هم نوبت میداد 

متوجه شدم فقط مشکل من نیس بیمارای دیگش هم خیلی چیزا رو نمیدونن 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترتو عوض کن. مگه مجبورت کردن که پیش این میری

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بپرسید هم جواب نمیده؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

نخیر همه اینطور نیستن

پزشک مراقب من ماه بود🥰

همه چی توضیح میداد همیشه بهم آرامش میداد شمارشو داده بود

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
بپرسید هم جواب نمیده؟؟؟؟

چطور ممکنه دارویی ک همون لحظه میده من سوال بپرسم راجبش

خودش باید بگه اینو تا فلان ماهت استفاده کن

مثال میزنم شیاف پروژسترون داده بود و نگفته بود چطوری قطعش کنم

بعد خودم متوجه شدم قطع یهوییش چه عوارضی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش ماما هم برو اونا بیشتر وقت میزارن معمولا تو وظیفت اینه بری پیش ماما اول اونایی ک مشکلای خاصی دار ...

ماما ک اصلا راجع ب دارو حرف نمیزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتری که معروفه و سرش شلوغه هم نرو

این یه تجریس

حتی که اگه خوب هم باشه بخاطر مشغله زیاد نمیتونه پزشک خوبی برات باشع

تهران اگه بودی معرفی میکردم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
پیش ماما هم برو اونا بیشتر وقت میزارن معمولا تو وظیفت اینه بری پیش ماما اول اونایی ک مشکلای خاصی دار ...

نه بابا ماما جای پزشکو نمیگیره که

من متخصص زنان میرفتم

هر ماه هم مراقب بهداشتو میرفتم

پزشک یه چیز. دیگه هست اصلا 

بیشتر ببینید
دکتری که معروفه و سرش شلوغه هم نرواین یه تجریسحتی که اگه خوب هم باشه بخاطر مشغله زیاد نمیتونه پزشک خ ...

آخ این دقیقا همینه

البته اینکه صبح میرم هم معروفه ولی رضایت بیشتری ازش داشتن و واسه زایمان میگن خیلی کارش خوبه

چندتا از فامیل گفتن دستش سبکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40