2777
2789
عنوان

خانم ها چینی دوازده نفره مجلسی و آرکوپال لومینارک بیست و چهار نفره

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 45 پست

من ۲۴نفره آرکوپال گرفتم .

۳۶نفره چینی  .

به یه سرویس شیشه ۱۲نفره برای میوه  شیرینی و اینا 

و شیش نفره برای  دم دستی  همین . دیگه هیچ چیز دیگه ای  نخریدم.

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جهاز میخرم یه ص۲۴نفره چینی خریدم ی ۶ نفره ارکوپالکمه؟خانوادگ همسرم ۸ نفرنک سه نفرشون ازدواج کردن ...

اگه شرایط خریدش و داری آرکوپال رو حداقل ۱۸ نفره بخر 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...🪂❤️‍🔥

بیشتر ببینید
چینی برای مهمونای رسمی و زیر ۱۵ نفر مناسبه بنظرم .ارکوپال هم برای مهمونای بالای ۲۰.ولی اگه از نظر ...

اره عزیزم نظر خودم اینکه برای ۲۴مهمون چینی ریسکه😂😂چون قیمت ها هم بالا هستن 

ولی آرکوپال برای هر چند تعداد میشه استفاده کرد و میخام ۲۴نفره بگیرم 

حالا چینی نمیدونم ۱۲بگیرم یا ۱۸

من مامان میشم ☺️💪

من جهاز میخرم یه ص۲۴نفره چینی خریدم ی ۶ نفره ارکوپالکمه؟خانوادگ همسرم ۸ نفرنک سه نفرشون ازدواج کردن ...

باید ببینی رفت و آمد داری کسی میاد خونت یا نه 

اگر قرار نیست رفت و آمد داشته باشی مث من میمونه تو کارتون مامانم طبق رفت و آمد و سبک زندگی خودش ظرف خرید برام  

و الا یه سرویس آرکوپال دوازده نفره هم زیاده برام 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بنظر من اینجوری خوبه۱۸ نفر چینی،نسبت به ارکوپال واسه بعضی مهمونا خیلی شیکتره۲۴ نفره ارکوپال

اره گلم نظر خودم همینه فقط موندم چینی ۱۲بگبرم یا ۱۸

من مامان میشم ☺️💪

بده به من

می‌دونی چند بار خواستم بفروشمشون بعد مامانم اگه بفهمه خون به پا می‌کنه دو ساله از ترس اون نمیتونم این ظرفا رو هیچکاریشون کنم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من چینی 24 گرفتم چون برای مهمونی های مهم و زیاد ظرف خوب باید گذاشت آرکوپال 18 نفره سفال هم 6 نفره

خب مثلاً مهمون زیاد بچه اینا دارن دیگه نمیترسی بشکنه

من مامان میشم ☺️💪