2777
2789
عنوان

شما باشین با همچین موردی ازدواج می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 77 پست
بعضی خانما بیبی فیسن بعدم این خانم ۳۸ سالشع نهایتا یکی دو تا بچه بیاره بنظر من خوبه ، مشاوره هم برن ...

نه عزیزم نمیگم طلاق عیبه

اتفاقا طلاق راهکار و چارس برا مواقعی که زندگی رو روال نمیوفته

به این دقت کنیم که دختره شاغل و مستقله 

چرا بره زیر بار مسئولیت بچه ی مردم؟

مجرد موندنش بهتر از این ازدواجه

البته نظر منه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خیلی بهتره چون شاغله دختر مستقلیهچرا بره بشه نامادری. و کلی مشکل و دردسربین بد و بدتر باید بدو انتخا ...

خب شاید دوس نداره مجرد بمونه تا اخر عمر تنها باشه

وگرنه خواستگار قبول نمیکرد کلا

واقعا اون اقا شرایطش خوبه بنظرم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مورد که به هرحال هردو بی تجربه نیستن

منظورم فقط تجربه ازدواج نیست خانم هم به سنی رسیده که بی تجربه وخام نیست

با یه مدت معاشرت باید متوجه بشه به دردهم میخورن یا نه

فقط باید بپذیره ممکنه اون بچه همیشه الویت آقا باشه در همه چی

خب شاید دوس نداره مجرد بمونه تا اخر عمر تنها باشهوگرنه خواستگار قبول نمیکرد کلاواقعا اون اقا شرایطش ...

بچششش🥲

خیلی سخته ها نگهداری این مورد 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

به خاطر دونه به دونه از شرایط پسر با صدای بلند نهههههههههه

اول سنش

دوم‌بچه

سوم جدایی

من خودم خانومم و  جدا شدم و بعد جدایی هم  خواستگاری که قبلا ازدواج کرده بود راه ندادم چه برسه که بچه هم داشته باشه و دختر هم مجرد باشه 

به خاطر دونه به دونه از شرایط پسر با صدای بلند نههههههههههاول سنشدوم‌بچهسوم جداییمن خودم خانومم و ج ...

چرا چه مشکلی داره طلاق گرفتن و لینکه شما خودتون طلاق گرفتین و اینو برای مردا انگ میدونید؟.. 

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

من که متاهلم برا دوستمه

ببین نهایتا بگو مشاوره برن

ب حرف نینی سایتی ها نگوش 

من از مشاور شنیدم ک در شرایطی دختر بزرگتر خیلیم میتونه مناسب باشه و مشکلی نباشه 

هر ادم فرق میکنه بنظرم شرایط اون اقا خوبه برای این خانم

اون خانم پس فردا چهل سالش بشه دیگه تجرد قطعی میشه یا پیرمردا و مردای زن صیغه ای میان خواستگاریش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

به خاطر دونه به دونه از شرایط پسر با صدای بلند نههههههههههاول سنشدوم‌بچهسوم جداییمن خودم خانومم و ج ...

خب مایی که طلاق گرفتیم اکثر خواستگارامون این مدلی اند البته این خانوم که مجرد