2777
2789
عنوان

کلاس چی میبرید بچهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 165 پست

من پسرم ۶سالشه نمیدونم چه کلاسایی ببرمش

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم سنتور میره شنا هفته ای دوبار میره توی تیم هست تمرین دارنبسکتبال دوماهی هست شروع کردهمیخوام کا ...

چقد فعال 

چندسالشه 

خسته نمبشه؟

پسرمن که همش غر میزد پسرم فقط تابستون یه کلاس آمادگی جسمانی  رفت

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

باید ببینی بچه خودش به چی علاقه دارهپسر من هم از خیلی کدچیکی بی نهایت تو نقاشی استعداد داره اما علا ...

کامپیوتر چی بهشون یاد میدن مثلا 

تاثیری داشته 

درباره ورزشی توضیح میدی 

من پسرم ۶سالشه نمیدونم چه کلاسایی ببرمش

وااای منم همش حیرونم 

وقتی میبینم بقیه این همه کلاس میبرن باهاشون 

حس میکنم مامان خوبی نیستم

باباش اصلا همکاری نمیکنه 

همش نه میاره 

چقد فعال چندسالشه خسته نمبشه؟پسرمن که همش غر میزد پسرم فقط تابستون یه کلاس آمادگی جسمانی رفت

9سال و نیمشه 

والا خودش که خسته نمیشه ولی من خسته‌میشم از اوردن بردنش

نقاشی رو حذف کردم بخاطر همین 

واینکه به درساش برسه  

سنتور هفته ای یه روزه 

ولی شنا و بسکتبال هفته ای دوروز و پشت سرهم هست 

کامپیوتر هم خیلی دوست دارم بره یاد بگیره اونم گفتن هفته ای دوجلسه ولی فقط۱۲جلسه است وبعدش تموم‌میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
9سال و نیمشه والا خودش که خسته نمیشه ولی من خسته‌میشم از اوردن بردنشنقاشی رو حذف کردم بخاطر همین وای ...

ماشالا به انرژیش 

تغذیه اش خوبه؟!

از چند سالگی کلاساش رو شروع کردی 

وااای منم همش حیرونم وقتی میبینم بقیه این همه کلاس میبرن باهاشون حس میکنم مامان خوبی نیستمباباش اصلا ...

کلاس در حد نرمالش خوبه 

بعضیا دیگه خیلی زیاده روی میکنن کل هفته بچه رو درگیر این کلاس اون کلاس‌میکنن بنظرم بچه باید بچگی کنه به بازیگوشیاش برسه درکنارش یه چندتا کلاسم بره واسه یاد گیری

من‌کلاس تکواندو میخوام ثبت نام کنم پسرمو 

چرتکه هم خوبه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
دخترم سنتور میره شنا هفته ای دوبار میره توی تیم هست تمرین دارنبسکتبال دوماهی هست شروع کردهمیخوام کا ...

کامپیوتر ۱ ماهه جمع میشه..

عالیه ماشالا بهش😍

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
کامپیوتر چی بهشون یاد میدن مثلا تاثیری داشته درباره ورزشی توضیح میدی

هنوز شروع نشده واولین باره میخام بفرستمش 

قراره مبانی+ویندوز+پاورپوینت+اینترنت+مووی میکر رویاد بدن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
کامپیوتر ۱ ماهه جمع میشه..عالیه ماشالا بهش😍

والا موسسه ای که پرسیدم گفت ۱۲حلسه است مقدماتی 

اگر پیشرفته بخاد بعدا میتونه کلاس دیگه ای ثبا نام کنه 

ولی من بیشتر قصدم یادگیری کلیات و پاورپویینت و ورد هست که بتونه کارهای تحقیق مدرسشو خودش انجام بده 

بیشتر ببینید
کلاس در حد نرمالش خوبه بعضیا دیگه خیلی زیاده روی میکنن کل هفته بچه رو درگیر این کلاس اون کلاس‌میکنن ...

تکواندو هم واقعا خوبه انرژیشون تخلیه میشه 

چراکه برا ریاضی خوبه بنظرم پسرم ریاضیش خوبه از دوسه سالگی اعداد یادش دادم البته به اصرار خودش 

الانم خداروشکر تو مدرسه مشکلی نداره 

ماشالا به انرژیش تغذیه اش خوبه؟!از چند سالگی کلاساش رو شروع کردی

ممنون‌

نقاشی که از بچگی میرفته‌

موسیقی نزدیک ۳ساله 

شنا دوساله

بسکتبال هم دکتر پیشنهاد داده برای قدش دوماهه شروع کرده 

تغذیش خوبه آره خداراشکر

بیشتر ببینید