2777
2789
عنوان

کلاس چی میبرید بچهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 165 پست
هنوز شروع نشده واولین باره میخام بفرستمش قراره مبانی+ویندوز+پاورپوینت+اینترنت+مووی میکر رویاد بدن

برا هفت سال زوده هنوز نه؟؟

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

تکواندو هم واقعا خوبه انرژیشون تخلیه میشه چراکه برا ریاضی خوبه بنظرم پسرم ریاضیش خوبه از دوسه سالگی ...

آره پسرمنم تو اعداد مشکلی نداره 

نمیدپنم دیگه چه کلاسی ببرمش براس خوب باشه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشع

۹سال و نیم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
کامپیوتر چی بهشون یاد میدن مثلا تاثیری داشته درباره ورزشی توضیح میدی

کامپیوتر ترم به ترم هست خوب برای کسانی که کلا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن ترم اول ( ای سی دی ال ) که روش استفاده و اسطلاحات و کارهای جزعی و آموزش میدن و از ترم دوم انتخابات رشته میکنن و تو راستای اون رشته آموزش میبینن

ورزشش هم رزمی هست که نحوه آموزش هر مربی فرق میکنه

ورزش تلفیقی از بوکس و کشتی و جودو و کاراته و تکواندو و جودیدسو وووو هست

مربی پسرم کشتی و بوکس و باهم آموزش میده

خلاصه ورزش و بگم‌ میشه مبارزه در قفس که ماهواره نشون میده 

آره پسرمنم تو اعداد مشکلی نداره نمیدپنم دیگه چه کلاسی ببرمش براس خوب باشه

چقد سخته 

پسر من که خودش مخالفه میگه نمیخوام برم 

خیلی وابسته اس 

میخوام بره یکم وابستگیشم کم شه 

شبا هنوز تو بغل من میخوابع 

والا موسسه ای که پرسیدم گفت ۱۲حلسه است مقدماتی اگر پیشرفته بخاد بعدا میتونه کلاس دیگه ای ثبا نام کنه ...

اره خیلی خوبه حتی اعتماد به نفسشم بیشتر میشه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

ولی یه تحربه دارن اینکه بچه حتمااااا باید از بچگی دنبال یه هنر و یه ورزش باشه حرفه ای ادامه بده‌

وقتی نوجوون‌میشه به سرگرمی سالم برای پرکردن‌وقتش داشته باشه 

حالا هرچی که علاقه داره 

نترسین از اینکه بردین یه ورزشی دوست نداشت عوض کنین اونقد که از یکیش خوشش بیاد و ادامه بده 

وجالبتر اینکه هررررررچیزی رو بچه ها تو بچگی یادمیگیرن واقعا سخت و مشکل برای بچه معنی نداره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
کامپیوتر ترم به ترم هست خوب برای کسانی که کلا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن ترم اول ( ای سی دی ال ) ...

اهان حدس زدم از اسمش 

خوبه دفاع شخصیشان قوی میشه 

پسر شما چند سالشه 

فکر کنم کامپیوتر برا بچه هفت ساله زوده نه؟؟

ممنون‌نقاشی که از بچگی میرفته‌موسیقی نزدیک ۳ساله شنا دوسالهبسکتبال هم دکتر پیشنهاد داده برای قدش دوم ...

پسر من خیلی کم غذاست 

آره پسرمنم تو اعداد مشکلی نداره نمیدپنم دیگه چه کلاسی ببرمش براس خوب باشه

آی مت عالیه 

چندیالشه؟نمیدونم شعرتون داره یانه  سرچ کن

اگر زیر سن مدرسه است  حتما بفرستین آی مت 

من دخترمو میفرستادم ای مت و تو مدرسه واقعا یه سروگردن از بچه های هم سنش تو ریاضی بالاتر بود تا کلاس سومش بکارش میومد آموزش های آی مت 

بیشتر ببینید
ولی یه تحربه دارن اینکه بچه حتمااااا باید از بچگی دنبال یه هنر و یه ورزش باشه حرفه ای ادامه بده‌وقتی ...

عه پس کامپیوترم خوبه ببرم 

اینو یه مشاور بهم گفت که بچه هایی تو نوجوانی تو خیابون پلاس میشن 

از کودکی کلاسی چیزی نرفتن که سرگرم باشن 

اهان حدس زدم از اسمش خوبه دفاع شخصیشان قوی میشه پسر شما چند سالشه فکر کنم کامپیوتر برا بچه هفت ساله ...

اره زوده هنوز باید سواد خوتندن نوشتن داشته باشه که بتونه راحت تر کار کنه 

بیشتر ببینید
آی مت عالیه چندیالشه؟نمیدونم شعرتون داره یانه سرچ کن اگر زیر سن مدرسه است حتما بفرستین آی مت من دخ ...

رد کرده سنش اره شهرمون داشت 

ولی تو اعداد مشکلی نداره