2777
2789

خیلی از خودم بدم میاد متنفرم از خودم. استرس شدید. لبام دیگه پوست نداره. همش گریه میکنم. هر چی از خدا میخوام برعکسش اتفاق میوفته. بخدا آدمی هم نیستم به کسی بدی کرده باشم که بخوام جوابش رو بدم. مثلا خیر سرم اومدم بینی عمل کنم با اینکه کل دنیا گفتن نکن بخدا بینیت خوبه 😭نمیدونم چرا گوش ندادم. بخدا به دکتره گفتم نیمه فانتزی عمل کن زد طبیعی کرد ای خدا من از طبیعی متنفرم نگید عکس بده 😭همش استرس دارم ترمیم نشه قوس دار نشه 😭کارم همش شده گریه هیچ قرصی هم حالمو خوب نمیکنه. توروخدا بگید بینی طبیعی ترمیم میشه فانتزی و قوس دار بشه؟ بشدت حالم بده دیگه حتی دلم نمیخواد به صورتم نگاه کنم از خودم بیشتر از قبل متنفرم 😭😭😭😭توروخدا کمک کنید کار مهاجرتمم نشد چقد از خدا خواستم و نشد 😭💔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم یه قوز زیاد مونده هم کجه هم قوس نداره هم طبیعیه متنفرم ازش خودمو نمیتونم تو آینه ببینم حالت تهوع ...

چند وقته عمل کردی من یک ماه پیش پیشه خسروشاهی کرمانشاه عمل کردم کارش کلا طبیعیه ولی گفتم نیمه فانتزی میخام قبول کرد ی قوس ملایم داد دلم خواست یکم قوسش زیاد باسه ولی نیست مهم نیست برام

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

چند وقته عمل کردی من یک ماه پیش پیشه خسروشاهی کرمانشاه عمل کردم کارش کلا طبیعیه ولی گفتم نیمه فانتزی ...

مشکلم اینه نمیتونم آدم بیخیالی باشم اگه نشه برام نمیشه دیگه. حالم داغون یعنی هر جور شده باید فانتزی بشه من نمیتونم بی خیال باشم حالم خیلی بده 😭😭😭😭😭😭😭😭آدم حساسیم و بابت حساس بودنم خیلی عذاب میکشم 💔

مشکلم اینه نمیتونم آدم بیخیالی باشم اگه نشه برام نمیشه دیگه. حالم داغون یعنی هر جور شده باید فانتزی ...

پیش کی عمل کردی بگو تا بگم بهت چیکار کنی

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥