2777
2789
عنوان

بنظرتون شاغل بودن بهتره یا خانه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 87 پست
اینام تنها گیرم میارن میگن بار آخر به شوهرم گفتم یه بار دیگه تنها گیرم بیارن حرف بارم کنن دیگه کار ...

وای چقدر بد ...

کار خوبی کردی آفرین کوتاه نیا و بهشون رو نده عجب آدم های هستن 

والا بخدا انگار ما شدیم داماد خانوادشون حالا جالبیش اینجاس خواهر شوهر ای من تو خونه نشستن کار نمیکنن ..بعد از من انتظار دارن از همه کوچیکترما ...

من شوهرم دعواشون می‌کنه میاد بهم میگه اینجوری گفتم اونجوری گفتم دوتایی میشینیم حرف می‌زنیم 😂

از بس دیده اذیت کردناشون رو همسرمم زده شده ازشون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر بد ...کار خوبی کردی آفرین کوتاه نیا و بهشون رو نده عجب آدم های هستن والا بخدا انگار ما شدیم ...

من خواهر شوهر ندارم اگه داشتم که رفتاراشون بدتر بود انقد دختر دوستن  نه شوهر من خیلی با سیاست بااینکه میشناستشون و بارها دعوا کرده سر دخالتاشون ولی کلا نمیاد نمیگه فقط چند بار بعدش گریه کرد گفت فکر نکن اذیتت میکنن من هیچی نمیگم اتفاقا پشت سر باهاشون دعوا میفتم یا مثلا یه بار گفت مامانم اومد راجع بهت حرف بزن بدون خداحافظی از خونشون زدم بیرون پلی درکل اهل غیبت و اینکه بیاد صحبت کنه نیست در طی روز ده جمله حرف نمیزنه باهام   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

من خواهر شوهر ندارم اگه داشتم که رفتاراشون بدتر بود انقد دختر دوستن نه شوهر من خیلی با سیاست بااینک ...

مادر شوهر منم دختر دوسته ولی پدرشوهرم نه پسر دوست و عروس دوست 😂

نه شوهر من اوایل نمی‌گفت بعد دید رفتار های مادرشو یعنی بهت بگم واقعا میگی چه صبری داشتی چه سکوتی کردی دید من هیچی نمی‌گم همسرم دعوا میکرد هیچی نمی‌گفت بعد تو بحثمون گریه کردم گفتم آره خسته شدم از دست خانوادت و اینا دیگه گفت من اون روز زنگ زدم اینجوری گفتم اونجوری گفتم 

یا می‌ره خونه مامانش ، مامانش هی چیز میز میگه قشنگ وایمیسته جواب میده میگه بهترین عروست زن من هست خداتو شکر کن و دیگه مادرشوهرم تازگیا هیچی نمیگه میبینه شوهرم همه جوره پشتمه قبلا شوهرم سکوت میکرد می‌گفت دلشون نشکنم مادره پدره فلان ولی الانا دیگه جواب میده 

آخه من اصلا جواب نمی‌دم سکوت هستم و اشک میریزم تو خلوت🥲🥲

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مادر شوهر منم دختر دوسته ولی پدرشوهرم نه پسر دوست و عروس دوست 😂نه شوهر من اوایل نمی‌گفت بعد دید رفت ...

منم مثل توهم هیچی نمیگم تو خفا داغون میشم حتی یه شب انقد تو حموم گریه کردم نزدیک بود سکته کنم شوهر من از روز اول جواب میداد و توروشون وایمیستاد ولی اینا پشت سر بهم حرف میزدن منم نمیومدم به شوهرم بگم اینم بگم اوایل نزدیکش بودیم دیگه یه روز به شوهرم گفتم هیچی نمیخوام ازت فقط بیا جدا شیم وگرنه یا تو منو میکشی یا آخرش طلاق آخه سر مامانش خیلی دعوا و کتک کاری داشتیم بعدش شوهرم گفت طلاقت نمیدم ولی خونرو اینجا میبرم الان دوساعت دوریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

منم مثل توهم هیچی نمیگم تو خفا داغون میشم حتی یه شب انقد تو حموم گریه کردم نزدیک بود سکته کنم شوهر م ...

الهی عزیزم ...

خداروشکر که دور شدی بهترین کار همین دوری هست ماهم خیلی دوریم ازشون ولی بازم وقتایی که میرفتیم ترکش هاش می‌رسید بهم دیگه ...

من میومدم به شوهرم میگفتم سر این بیچاره خالی میکردم اینم می‌گفت خودت جواب بده منم نمیتونستم جواب بدم ...

دیگه خودش دست بکار شد و جلو روشون وایستاد بدم وایستاد 

الهی عزیزم ...خداروشکر که دور شدی بهترین کار همین دوری هست ماهم خیلی دوریم ازشون ولی بازم وقتایی که ...

اره با فامیل شوهر فقط دوری و دوستی درکت میکنم منم خیلی اذیت شدم حتی به طلاق فکر میکردم چون از روز خواستگاری شروع کردن دیگه صبرم تموم شده بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره با فامیل شوهر فقط دوری و دوستی درکت میکنم منم خیلی اذیت شدم حتی به طلاق فکر میکردم چون از روز خو ...

آره دقیقا هم حرمت ها حفظ میشه هم عزیزتری

ای بابا نزن این حرفو خدا نکنه 

باید برعکس بچسبی فقط به شوهرت عزیزم 

اونجوری کارمندی سخته 

یه کاری که هنری باشه تو خونه باشه خوبه 

به مراتب دستمزدش هم. کمتره و سبکتره 

باید ببینی اولویتت چیه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
آره دقیقا هم حرمت ها حفظ میشه هم عزیزتریای بابا نزن این حرفو خدا نکنه باید برعکس بچسبی فقط به شوهرت ...

دقیقا میگم که خسته شده بودم شوهرم می‌گفت حق باتو ولی میبینی ننم کوتاه نمیاد تو کوتاه بیا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا میگم که خسته شده بودم شوهرم می‌گفت حق باتو ولی میبینی ننم کوتاه نمیاد تو کوتاه بیا

الهی .. انشالله که دیگه کاری نداشته باشن و سرشون بکار خودشون باشه 

الهی .. انشالله که دیگه کاری نداشته باشن و سرشون بکار خودشون باشه

الهی آمین کاش همه خانواده شوهرا اینطوری باشن انقد عروس بیچاررو نچزونن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40