2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 71745 بازدید | 10973 پست

پست دوم 

میخوای زائر خدا در عرش باشی🥺

امروز ۲۳ ذی القعده  روز زیارتی آقا امام رضا علیه السلام است 

سلام بدیم محضر شریف مولا ♥️

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ✋

یا ثامن الائمه 

یا انیس نفوس

یا شمس الشموس 

سلطان ارض طوس 👌

وجود مقدس موسی بن جعفر (ع). حضرت فرمودند زیارت فرزند «من ثواب هفتاد حج مقبوله دارد»

راوی تعجب کرد و به حضرت عرض کرد هفتاد حج مقبوله؟ حضرت فرمود: هفتاد هزار حج مقبوله. عرض کرد هفتاد هزار؟ فرمودند بله. چه بسا کسی حج انجام دهد و مقبول هم نباشد، ولی این زیارت هفتاد هزار حج مقبوله است. بعد فرمودند اگر کسی وجود مقدس علی بن موسی رضا (ع) را زیارت کند و شبی را در محضر این وجود مقدس بیتوته کند، «کان کمن زار الله فی عرشه» مثل کسی است که خدای متعال را در عرش زیارت کرده است..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

﷽💞

سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین 🕋✋️                              🌴 او فرزند علی بن ابی طالبِ

⚖️ که ظالمان عدالتش را بر نتابیدن

علی کسی بود که حکم به برگردوندن گردنبند امانتی که 

دخترش از بیت المال گرفته بود ، داد ..💎

و‌ ذره ای حق از فردی را ضایع و تباه نمیکرد .🤷

میفرمود: اگر تمام دنیا را {با تمام وسعتش} به من بدهند 

تا به اندازه‌ی گرفتن پوست جو، از دهان موری خدا را نافرمانی کنم، نخواهم کرد.» 🐜

و یا میفرمود:بین من و کارگرم امتیازی نیست🌟

🌴مثل پدرش حسین علیه السلام زیر باز خفت و ظلم نمیره , و پیمان و عهد هیچ طاغوت و ستمگری بر گردنش نیست 🤌

🏝انقدر میبخشه

که فقیری برای دریافت کمک‌ گرفتن از ما باقی نماند 💸

در زمان حکومتش به وفور میبخشه

عطیه و پاداشی که شما رو بی نیاز میکنه 

برکت از زمین و آسمان میجوشد 🌧️🌈

گنج های زمین برایش بیرون می اید 👑

راه ها امن و حال دلمون خوش 🦋و‌غرق ناز و نعمت

🌻دوستان مهدوی عزیز،

روزتون رو معطر کنین با نوشتن اللهم عجل لولیک الفرج بحق امیرالمومنین 🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

سلام دوستان 

حاظرین؟ 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

بیشتر ببینید

سلام و اگه دوست داشتین تموم پست هامون رو برای عرض ارادت به امام رئوف تامن الحج تقدیم کنیم 🕊🕌💚

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید
سلام و اگه دوست داشتین تموم پست هامون رو برای عرض ارادت به امام رئوف تامن الحج تقدیم کنیم 🕊🕌💚

موافقم 🥰

بیشتر ببینید
بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

@نخودچی1403‍ 

این پست برای شما 

بیشتر ببینید
پست دوم میخوای زائر خدا در عرش باشی🥺امروز ۲۳ ذی القعده روز زیارتی آقا امام رضا علیه السلام است سلا ...

@mamanyasnajoooooon‍ 

این پست برای شما پست دوم 

بیشتر ببینید

من رفتم برای تاپیک زدن 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

بچه ها اماده 

بیشتر ببینید

زدم 

بیشتر ببینید

اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَ الْإِحْسانِ ..

همانا خداوند (مردم را) به عدل و احسان  فرمان میدهد ..⚖️ 

آیه ۹۰ نحل 🪴

سلام خدا به شما

رهروان نور 🌹

عزیزان میدونیم که

خداوند عادل هست و فرمان به عدالت میدهد .

و هر آنچه هست از نا عدالتی و خطای ما بندگان خداست 🥲

و امام زمان عج الله ،مظهر و نماد عدالت هستند

و در روایت امده که

یملأ الله به الارض قسطا و عدلا"؛ به این معنا که خدا زمین را( با او) به عدالت و دادگاری پر میکند.

به امید آن روز که دور هم نیست .🌈

🥰♥️

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»