2777
2789
عنوان

بچه سندروم دار رو کتک زدم از دهنش خون اومد 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه یکی نوشته بود جوجه دوست نداره حتما. آسمانییییی نوشته بود اتفاقا عاشقشه

من این اسم رو سرچ کردم یه خانومی رو اورد کاربری ۹۹ هیچ تاپیکی نداشت همین خانومه؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

فحش هارو تو ذهنم دسته بندی کرده بودم بیام اینجا فشنگی در کنم دیدم شانس آوردی اسی 😂😂😂

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

طفلکی اون بچه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید
اینقدر از پروفایلت خوشم میاد😁😁

من چرا اینجوریم 

اینکه نه به پروف دقت میکنم نه به امضاهای کاربرا

بعد که یه پست ببینم مثلا نوشتن واای پروفت چه قشنگه 

یا بگن واای امضات عالیه 

دوباره برمیگردم نگاه میکنم ببینم چی بوده پروف یا امضاها 

وقتی صدات میکنم تو میگی جان              انگار یه جون به جونم اضافه میکنی. من فدای جان گفتنت جهان من♥️

ماله خودمه 😡 به بچم نگاه نکنیااا :)کاش الفو واقعی بود من یکدونه داشتم تو واقعیت 😭😭😭🤣🤣

الفو تاج سر مایه بال چپ مایه 🤣

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید