یارو تاپیک گذاشته میخوام جوجه بخورم بچه سندروم دار جلوم نشسته نمیخوام بهش بدم کارم زشته؟ یا نوشته این بچه سندروم دار رو کتک زدم از دهنش خون اومد. یا نوشته با خواهر خواستگارم مشکل دارم بهش بگم بزارش پرورشگاه... اینا همه تاپیکا یه نفر هستن اسم کسی هم که این تاپیکا رو گذاشته آسمانییییی هست . اگر میخونی این تاپیک رو بدون اولین دعایی که برات کردم واسه عقلت بود 🧐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
ماله خودمه 😡 به بچم نگاه نکنیااا :)کاش الفو واقعی بود من یکدونه داشتم تو واقعیت 😭😭😭🤣🤣
الفو تاج سر مایه بال چپ مایه 🤣
فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد