2777
2789

⛔️لطفا اول امضام رو بخون.⛔️

.

یه دفتر یادداشت گرفتم که داخلش با بچه ای که شاید در آینده به دنیا بیارم حرف میزنم...هر چیزی که دوست دارم رو مینویسم...و به این فکر میکنم که اگر در آینده صاحب فرزندی شدم،یه روز این نوشته هامو بدم بخونه.....

درباره ی هر چیزی باهش حرف میزنم....

اتفاقای روزم...اینکه الان چه احساسی دارم ...نا امیدم،خوشحالم،عصبانی ام،...گاهی که بی انگیزه میشم باهاش حرف میزنم و سعی میکنم بهش راهکارهایی بدم برای ادامه دادن.....و سعی میکنم خودم هم اونارو انجام بدم تا بعدا که به دنیا اومد،ببینه و ازم یاد بگیره....به خاطر بچه ای که قراره در آینده به دنیا بیاد،دارم سعی میکنم آدم بهتر و آگاه تری بشم...

شنیدم که ما خانم ها از وقتی که پا به دنیا میذاریم،به نوعی بچه هامونم با ما به دنیا میان....میدونی دارم از چی صحبت میکنم؟

یعنی من همین الان هم بچه هام رو همراه خودم دارم...و وقتی بهش فکر میکنم خیلی حس خوبی بهم میده...فکر میکنم دیگه تنها نیستم‌...همین خواستم فقط این افکارم رو با شما هم به اشتراک بذارم.❤️🌹

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من با بچه هابی که به دنیا نمیارم حرف می زنم 😅

ممنونم که نظرت رو گذاشتی...ولی میشه پاک کنی.چون شاید بعدا بخوام حذف کنم پستمو

خوشم اومد از ایده ت منم انجامش میدم ایشالا🫠

چه قشنگ و جالب

ممنون که نظرتو گذاشتی.ولی میشه پاک کنی..چون شاید بعدا بخوام حذف کنم پستمو

اوف ببخشید دیر دیدم پیامتو دیگ پاک نمیشه پیامم

خب قفل میکردی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

عزیزم دیر دیدم کامنتتو و نمیشه حذف کنم 

البته اگه حذف هم بشه فایده نداره چون دوستان کامنت گذاشتن 

ولی شما میتونی شنبه صبح لینک تاپیک رو برای نی نی یار بفرستی تا پاک کنه تاپیک رو 

بلدی ؟ یا بهت یاد بدم 

خدایا بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت... حتی اگه غر زدیم... حتی اگه براش گریه کردیم... و حتی اگه ازت شاکی شدیم... 💝🦩✨🌛