2777
2789

تاپیکش تو پربازدیدا هست. بچه ش ( ۵ساله) بچه های دیگه (از جمله بچه جاری و خواهرشوهر ) رو میزنه و رئیس بازی درمیاره و قلدری میکنه.  هر چی هم به زبون خوش بهش گفتن درست نشده. تازه مادر بچه هم جلوشو نمیگیره میگه خودشون باید با هم کنار بیان

شما اگه جای خواهرشوهر و جاری بودین و بچه اون همش بچه شما رو میزد و قلدری میکرد؛ چیکار میکردین ( اکثرا تو خونه مادرشوهر اتفاق میفته)

اینجوری که فهمیدم بچه خواهر شوهر و جاری مظلوم تر و ارومتر و احتمالا از نظر جثه ضعیف تر ان

نمیزاشتم بچه بره باهاشون بازی کنه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نمیذارم کسی بچمو بزنه بچممک نمیذارم کسیو بزنه 

اگر کسی بچمو بزنه صدامو میبرم بالا براش 

چون نمیذارم بچمو کسی بزنه توقع دارم مادر طرف هم ندارن ولی وقتی ببینم بیخیاله صدام می‌ره بالااااااااا چ دست بچه رو هم میگیرم

من کلا قطع رابطه میکردم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

بچه رو که نمیشه اذیت کرد 

مادرش باید تربیتش کنه بطور کل

اما خب طبعا جایزه هم نمیدادم بهش 

ایشون چه پرتوقع بودن 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

دختر جاری من ۵ سالشه اونم همرو میزنه پسر من سه سالس

هیچی دیگ هرکاری کردم هرچیزییییی درست نشد

الان رفتارای اون روی پسر منم تاثیر گذاشته اونم میزنش

یا جایی میریم بچه هارو میخاد بزنه جلشوو میگیرم ولی خب تاثیرشو داشتا روش

دیگه وقتی اونجا بودن نمیرفتم خونه مادرشوهر یه روز دیگه میرفتم ...بچه داداش خودمم همین جوریه دیدم نه درست نمیشه مامانشم تازه خوشش میاد وحال میکنه که بچه اون دخترمو میزنه منم دیگه نمیرم هروقت اونا نباشن میرم