2777
2789

من تو این شرایطم با بچه دقیقا پنج ساله  و بچم دو سالش نشده ،مراعاتشو میکنم اتفاقا هوای اون بجه رو هم دارم و دلم براش میسوزه چون متاسفاته همه باهاش لج افتادن دیگه و همیشه مراقب بچم هستم که بلایی سرش نیاره وقتیم بازی میکنن کنارسونم ولی هیج وقت دعواش نکردم و توهینی بهس نکردم چون خودمم بچه دارم دلم نمیاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

اگه خواهرشوهرس بودم تمام نلاشمو میکردم بچه رو آگاه کنم از اشتباهش حالا با حرف نوازش جایزه هرچی چون برادرزاده هام عینه عین بچه خودمن اما جاریش بودم تذکر میدادم به مادر بچه چون بچه مقصر نیست مقصر پدر و مادرن بلد نیستن تربیت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا قطع ارتباط البته هنوز ازدواج نکردم ولی بچمم از سر راه نیاوردم که از این مدل بچه ها هم زیاد دیدم یک بار تو یک شهرک یک پسر بچه ای بود دوستاش رو به یک بهونه ای کشونده بود بالا پشت بوم و در رو قفل کرد تا میخورد لگد زد و کتکشون زد بدبخت بچه ها دولا راه میرفتن بعدش پدر و مادر بچه ها پدر اون پدر و مادر بیخیال رو دراوردن والا با این جمله که بچست نمیفهمه به بچه هاشون اجازه میدن هر کاری دلش میخواد انجام بده

ما داشتیم ولی مامانشم که میگفت گوش نمیداد ما خودمون باهاش مهربون بودیم یه مدت گذشت الان خیلی مهربون شده دیگه از این کارا هم نمیکنه

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
از قدیم گفتن بچت تربیت نکنی مردم تربیتش میکنن من ب شخصا خودم میزنم بچه رو گوشش چنان پیچ میدم ک دفعه ...

بچه با کتک تربیت نمیشه گل 

چطور دلتون میاد بچه 5 ساله رو کتک بزنین 

خدا قهرش میاد 

مادرش باید از اول بهش تذکر میداد 

مادر اشتباه کرده 

لوس کردن بچه اشتباه

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

از مادرایی که بچشونو کنترل نمیکنن متنفرم 

خانومه بچه ی ۶ ساله اش اومده بود داشت میرید به زندگیم دیدم ننه ی بچه عین خیالش نیس دیگه خودم به بچهه تذکر میدادم با صورتی متمایل به خشم 

ننه ناراحت شد،خب میخوای ناراحت نشی خودت بچتو کنترل کن 

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا من تو همچنین موقعیتی هستم و فقط حرص میخورماما مطمئنم یه روز دعواش میکنم

میدونی من بودم چیکار میکردم؟ یا همون موقع یه بار خیلی بلند سرش می کشیدم که آدم بشه؛ یا با بچه خودم هماهنگ میکردم که اگه زدت و هولت داد گریه زاری بلند بکن و همون موقع میبردم ش دکتر و می گفتم دکتر گفته بهش ضربه وارد شده و بافت ترمش آسیب دیده و اگه یه کم اینورتر بود استخونش ترک میخورد و.. یا به بچه یاد میدادم با بچه های دیگه متحد بشه و یه بار همشون با هم بچه قلدر رو گیر بیارن کتک بزنن تا بترسه آدم شه

رفت و آمدم و کم میکردم.

رفت و آمد رو با خونواده اونا منطقیه کم کنی ولی این خانوم معلوم بود خودش خودش رو دعوت میکنه یا وقتی همه جمع میشن خونه یکی دیگه مثل مادرشوهر، چرا شما نری؟ اون نباید بره

صد در صد بخاطر سلامت روح و روان بچم رفت و آمدمو تا جایی که میتونستم محدود میکردم مردم حوصله زندگی خودشون رو ندارن چه برسه به بچه ای که اعصاب بچتو بهم بریزه

خواهشا لطفا حواستون به بچه هاتون باشه اگر بچتون ناسازگاره ناراحت نشین وقتی کسی اعتراض میکنه زد چشم بچه مردمو کور کرد یا هلش داد سرش خورد بجایی بازم با خونسردی میگین لوسش کردیم یا چیکار کنیم اینم اینجوریه؟!!!!!!!!!!!!