2777
2789

ما یه اشنای این مدلی داریم 

بچه هم کم سنه ۳ سالشه مثل وحشیا میمونه همه رو میزنه حتی بزرگتر از خودشو قلدر بازی در میاری هرچی بقیه بچه ها دستشون بگیرن میره میزنه برا خودش بر میداره حتی اسباب بازی بفیه رو هم میگیره فوق العاده بد دهن و بی ادبه 

مادره هم لم میده یه جا انگار نه انگار باید بچشو جمع کنه 

واقعا توی فامیل همه ازش بیزارن کسی دوست نداره خونش بره 

زن داییم شوخی شوخی گفته بود تا بچم بزرگ نشده نیا اینجا میزنه یه بلایی سر بچه م میاره‌ 

تازه مادره ادعای فرهنگشم میشه معتقده از همه فامیل عاقل تره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بچه دار شم نمیزارم کسی بخواد زور گیری کنه خودم سلیطه تر تشریف دارم مادر بچه رو میزدمش😔😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

میدونی من بودم چیکار میکردم؟ یا همون موقع یه بار خیلی بلند سرش می کشیدم که آدم بشه؛ یا با بچه خودم ه ...

این اصلا کاردرستی نیس اون بچه احتمالا اونقد بهش گفتن نزن یا فلان نکن یا اونقد سرش داد زدن عادت کرده دیگه ترسی نداره به خدا خودمون توعروسی بودیم یه بچه همسن دخترم بچه منو میزد نیشگون میگرفت اینو به گریه مینداخت سرش داد زدم که مامانت کجاس بهش بگم بچه عین خیالشم نبود ازمنم نمیترسید 😑😑

میدونی من بودم چیکار میکردم؟ یا همون موقع یه بار خیلی بلند سرش می کشیدم که آدم بشه؛ یا با بچه خودم ه ...

کار شماهم خوب نیست واقعا 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
رفت و آمد رو با خونواده اونا منطقیه کم کنی ولی این خانوم معلوم بود خودش خودش رو دعوت میکنه یا وقتی ه ...

دیگه تو این نسبت نزدیک نمیشه دعوا راه انداخت باید تا بچه ها عاقل‌تر میشن کنترل کرد .

شش دونگ حواسم هست تا میخواد بزنه میدوم میرم سمت بچه ای که کتک میزنه دستاشو محکم میگیرم و توی چشمش نگاه میکنم اگر نگاه نکنه زیر چونه شو آروم میارم بالا ، قاطع و محکم جوری که بچه کرک و پرش نریزه ولی حساب ببره میگم زدن ممنوعه ما هیچ کسو نمی‌زنیم درسته ؟ باید اوکی بده 

بعد کدخدا منشانه سعی میکنم حرف هر دو تا رو بشنوم و حرفشون رو تکرار میکنم که متوجه بشن درکشون کردم و حرف هر دو نفر رو شنیدم 

آها تو دوست داشتی فلانی به حرفت گوش بده ولی از اینکه گوش نداد عصبانی شدی در حدی که دلت بخواد کتک بزنی ؟ 

آها تو هم دوست نداشتی که این بازی رو این مدلی انجام بدی و از اینکه اون میخواست تو رو بزنه ناراحت شدی 

به نظرتون چی کار میتونید بکنید که به هر دو تاتون خوش بگذره؟ 

خرید هر دو تا شونو گوش میدم بهشون راه حل نمیدم سعی میکنم راه حل رو خودشون پیدا کنن اگر ببینم باز اون قلدری می‌کنه به اونی که قلدری می‌کنه میگم فلانی باید یه جوری بازی کنیم که بهمانی هم دوست داشته باشه وگرنه اینطوری بهش خوش نمیگذره و باهات بازی نمیکنه 

باز کمک شون میکنم راه حل پیدا کنن اگر به قلدری ادامه بده بچه خودم رو خودم مشغول میکنم که مجبور نشه از سر تنهایی با اون قلدره بازی کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
من تو این شرایطم با بچه دقیقا پنج ساله و بچم دو سالش نشده ،مراعاتشو میکنم اتفاقا هوای اون بجه رو هم ...

وای بچه دو ساله رو میزنه😑 میدونی باید چیکار کنی؟ اگه بار دیگه بچه ت رو زد همون موقع که بچه ت افتاد گریه شلوغش کن و بگو باید بریم دکتر و جمع کن برو دکتر و بعدا خیلی طلبکارانه بگو دکتر گفته بهش ضربه وارد شده و سه ساعت تموم گریه کرد و دکتر گفت یه کم اینور تر خورده بود دور از جون استخونش می شکست و...

بچه با کتک تربیت نمیشه گل چطور دلتون میاد بچه 5 ساله رو کتک بزنین خدا قهرش میاد مادرش باید از اول به ...

پدر مادری ک جنسش خراب باشه بچه هم دقیقا همون جنس رو داره و این بجه اصلا دلسوزی نداره درضمن ۵ سال کاملا میفهمن دیگ اونقدر بچه نیست ک اشتباه روتشخیص نده

بچه من ۴ماه کوچیکتر بچه جاریمه. چند دفعه اومد باهاش بازی کنه، هنوز یکسال و چندماهش بود، اونم حمله کرد بهش چنگ انداخت صورتشو زخم کرد. دفعه دوم دیدم مادرش اصلا جلوشو نمیگیره گفتم نه نمیتونی بزنیش(حالا دقیق یادم نیست چی گفتم) اونم خودشو بااااد کرد ک یعنی ناراحت شده!!! خب ب چپم. ناراحتی پاشو جلو بچه اتو بگیر.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
بچه با کتک تربیت نمیشه گل چطور دلتون میاد بچه 5 ساله رو کتک بزنین خدا قهرش میاد مادرش باید از اول به ...

بچه باید یاد بگیره از یکی حساب ببره. وقتی پدر مادرش نتونستم با محبت و احترام اون حس اقتدار رو برای خودشون ایجاد کنن؛ دیگران مجبور میشن دست به کار شن. والا مردم بچه شونو از سر راه نیاوردن که یه بچه لوس بی تربیت کتکش بزنه

پدر مادری ک جنسش خراب باشه بچه هم دقیقا همون جنس رو داره و این بجه اصلا دلسوزی نداره درضمن ۵ سال کام ...

بازم کتک نباید بخوره 

عاخه یه طفل 5 ساله کجا دستای بزرگ ما کجا 

از دید اون بچه ما هیولاییم 

مگه چقدر جثه اش 

باید مادرش تلاش کنه بیشتر تا ادب بشه 

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید