2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5220 بازدید | 132 پست
بروخونهرازخونه تو شده به کسی نگو اما بامادرشوهر دردودل نکن که یه عمر پشیمونی میارهبرو پیش مشاور

خونه بره بخدا باز شوهرش میگ دیدی برگشتی فلان فلان 

میبینه صدای خانوادش در نمیاد بیشتر میزنع 

شوهر من همین بود

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا نرو بري به شخصيتت و شعورا توهين كردي

بخدا منم میگم نره 

شوهر من همین بود 

۲ ماه و نیم رفتم خونه پدرم الان بهتر از قبل آدم شده 

اسی نکن 

ی بار خانوادت با این آدم اتمام حجت کنن ادم میشه 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چیشد اسی بلاخره تصمیمتو گرفتی یا برو کلانتری یا زنگ بزن 123 بخدا که برگردی دوباره همون آش و همون کاس ...

۱۲۳عالیه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
درست نمیشه بخدا

لایکککک خدابیامرزع امواتت خدابیامرز مادرم همش میگف روز بدخوب میشه ادم بد خوب نمیشهههههههه

کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلییی دوسشون دارم بالاخره بعد چندسال عکسش دیدم ماه ماهه 😘🌷❤

چرا میگین بره خونه هاا؟؟همچین میگین رازخونه رو به هیشکی نگو انگار از رابطع شبانش حرف زده مرده مثل وح ...

دلبندم میگه توشهرغریبه

بعدا بره برا طلاق برچسب ناشزه بهش میزنن و نفقه محروم میشه و کلی داستان دیگه

بعدشم مادرشوهر همه اونارو میکوبه تو سرش

چرا فکر میکنیم مادرشوهر طرف عروسشو میگیره و پسره شو ول میکنه

زنگ بزنه۱۲۳ تا حساب کار دست مرد بیاد

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
فقط زنگ بزن ۱۲۳ ینی فاتحش خوندس دهن منو سرویس کردن😂

چجوریه چیکار میکنن؟ 

آخه فکر کنم شوهرم همشو حاشا میکنه هیچیو گردن نمیگیره

بعد که اونا رفتن هم بدتر پدرمو درمیاره

عادتشه بعد کتک زدن گوشی و کلیدامو میگیره زندونیم میکنه میگه خفه باش، وقتی بلند گریه میکنم بهم حمله میکنه میگه لال شو همسایه‌ها نشنون، نمیخواد شاهد داشته باشم

قبلا یه بار کتکم زد چون ناخنش بلند بود واسه همین یه زخم بزرگ روی پیشونیم افتاد کلی خون اومد، بعدش تو خونه زندونیم کرد گفت تا این خوب نشه حق نداری جایی بری، وقتی داشتم گریه میکردم با آرامش نشست جلوم ناخناشو با ناخن‌گیر کوتاه کرد گفت میخوام دفعه بعد که کتکت زدم جاش نمونه

چجوریه چیکار میکنن؟ آخه فکر کنم شوهرم همشو حاشا میکنه هیچیو گردن نمیگیرهبعد که اونا رفتن هم بدتر پدر ...

میان میبرنش

ببین دهنش سرویسه سرویس

برو خونت بعد ب اونا زنگ بزن همین بگو کتکت زده و اینا

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

بهش بگو رفتم قبرستون مگه برات مهمم که بدونی کجام اصلا جوابشو نده اگه همشهریت بودم خودم میبردمت یه هت ...

ممنونم عزیزدلم

متاسفم برای چیزایی که تو بچگی متحمل شدی انشالله مادرت سلامت باشه

پول تو کارتم دارم ولی مدارک شناساییمو نیاوردم نمیتونم برم هتل

ممنونم عزیزدلممتاسفم برای چیزایی که تو بچگی متحمل شدی انشالله مادرت سلامت باشهپول تو کارتم دارم ولی ...

هیچ کاری برای تنبیهش نمیکنی نه کلانتری میری ن ۱۲۳ زنگ میزنی بعد انتظار داری کاریت نکنه خب معلومه میبینه هی میزنه هی تحمل می‌کنی بدتر میکنه