2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5220 بازدید | 132 پست
بغضیا رد دادن بخدا میگ بزارین بره خونه بکشتش بعدم با قانون مضخرف کشور آزاد شه راس راس بچرخع مرتیکه

کتک نخورده که درک کنه وللش

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

الهی بمیرم برات دختر درسته من به جایه تو نبودم ولی کتک خوردنای مامانمو وقتی۶سالم بود هروز میدیدم درک ...

خدانکنه خواهرم، انشالله همیشه سلامت باشی

دعا میکنم هیچ زنی، هیچ زنی درد منو نکشه و از این حیوانات به دور باشه

حتی واسه دشمنمم نمیخوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لایک افرین چقد قشنکگگگ

کجا حرفش قشنگ بود اخه کجاش لایک؟؟بمونه خونه اون حیوونه بکشتش انگار کتک نخوردی که میگی لایک داره بخون که چجوری باهاش رفتار کرد،والا حیوونه هم با جفتش اونجوری نمیکنه

خدانکنه خواهرم، انشالله همیشه سلامت باشیدعا میکنم هیچ زنی، هیچ زنی درد منو نکشه و از این حیوانات به ...

کتکایی که مادرم میخورد من با تمام وجودم حسش میکردم حتی با اون جسه کوچیکم میرفتم میونشون که نذارم مامانمو کتک بزنه ولی نمیتونستم وکتکم میخوردم

کجا حرفش قشنگ بود اخه کجاش لایک؟؟بمونه خونه اون حیوونه بکشتش انگار کتک نخوردی که میگی لایک داره بخون ...

میگم مملکت ما طلاق ایقد کشش میدن خسته میکننن بعدشم حق میدن ب شوهرا من خودم بایه روانی زندگی دارم.میکنم ۱سال قهر بودم طلاق بگیرن هی کشش دادن اخرشم برگشتم خودم کوچک کردم

کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلییی دوسشون دارم بالاخره بعد چندسال عکسش دیدم ماه ماهه 😘🌷❤

الان دیدم شوهرم تو یکی از گروه‌های مشترکی که داریم داشت به بقیه پند و اندرز کاری میداد و چت میکرد، پیامای بلند بلند علمی مینویسه واسه مردم

بخدا که ککشم نمیگزه زنش کدوم جهنم دره‌ایه و چه بلایی سرش اومده

تازه شوهرم امروز تو دعوا گوشیمو پرت کرده کوبونده به میز تمام صفحه‌اش خورد شده و ترک خورده، الان موقع تایپ کردن که میبینمش نمیدونم به حال خودم گریه کنم یا این گوشی بی‌صاحاب بدبخت

پیامش الان:

بزرگوار کجا رفتی این وقت ظهر؟

همین.

خودشو زده به اون راه

انگار نه انگار که چیزی شده منو برای بار هزارم کتک زده

اصلااااا پشیمون نیست، اصلا برای به دست آوردن دلم تلاش نمیکنه، وقتی میپرسم چرا وقتی میگم مگه من زنت نیستم؟ میگه چون لیاقت نداری!!!!! نمیدونم دیگه چه باید میکردم که نکردم

میگم مملکت ما طلاق ایقد کشش میدن خسته میکننن بعدشم حق میدن ب شوهرا من خودم بایه روانی زندگی دارم.میک ...

ازشما که داری به قول خودت بایه روانی زندگی میکنی انتظار نداشتم حرف اون خانوم لایک کنی وبگی قشنگ بود من قبول دارم دعوا بین همه زن وشوهرا هست ولی نه که مثل وحشیا با شریک زندگیش رفتار کنه 

فقط زنگ بزن ۱۲۳ ینی فاتحش خوندس دهن منو سرویس کردن😂

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂