2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 132 پست
چجوریه چیکار میکنن؟ آخه فکر کنم شوهرم همشو حاشا میکنه هیچیو گردن نمیگیرهبعد که اونا رفتن هم بدتر پدر ...

وااای چه پسته 

خداکمکت کنه خواهر ولی چجوری با ای وحشی ادامه میری بچه نداری ولش کن تابره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزدلممتاسفم برای چیزایی که تو بچگی متحمل شدی انشالله مادرت سلامت باشهپول تو کارتم دارم ولی ...

بشین روی فرش هتل 

برو خونه پدرت نکن اسییییی گوش کن 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چند ساعت گذشته مشکلی نیست؟بخدا شوهرم هیچیو گردن نمیگیره خیلییی موذیه

ن مشکلی نیس برو خونت زنگ بزن ب اونا

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

دلبندم میگه توشهرغریبهبعدا بره برا طلاق برچسب ناشزه بهش میزنن و نفقه محروم میشه و کلی داستان دیگهبعد ...

چی مادر منم طلاق ولی اصلا همچین برچسبی بهش نزدن ونفقه هم حروم نمیشه مادرشوهرشم مثل اسی کتک میخوره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

لایک افرین چقد قشنکگگگ

شما مشکل خودتحقیری دارین ، سعی کنید خودتون رو درمان کنید تا بیشتر از این بهتون توهین نکنن دیگران و مشکلتون بدتر نشه.

دختر بیچاره میگه به قصد کشت کتکش زده و بار اولش هم نبوده شما تایید میکنی که اره چیز عادی ایه برگرده سر زندگیش؟؟😐😐😐 حیف اسم زن که رو شماها باشه حییف

حَسبی الله💫🍃
ممنونم عزیزدلممتاسفم برای چیزایی که تو بچگی متحمل شدی انشالله مادرت سلامت باشهپول تو کارتم دارم ولی ...

قربونت عزیزم

ای بابا ای کاش کارت شناسایی باهات بود میرفتی هتلی جایی میموندی

وااای چه پسته خداکمکت کنه خواهر ولی چجوری با ای وحشی ادامه میری بچه نداری ولش کن تابره

آخ کلمه پست در برابر این موجود شرمش میاد

خیلی کثیفه خیلیییی، بشدتتتت خسیس هم هست، بهم میگه همه‌ی آدما تو معامله واسه هزار تومن ارزون تر چونه میزنن، منم واسه همین نمیخوام پولمو بدم واسه تو سرویس عروس بگیرم، واسه همین هم بهم میگه خودت برو درخواست طلاق بده من نمیدم

میدونی چرا؟ چون میخواد هزار تومن کمتر نفقه بده خسیس گدا

میگه ازت متنفرم نمیخوامت ولی من نمیرم درخواست طلاق بدم خودت بده

پدر مادر خودت چطور ادمایین؟

من اگه جات بودم درنگ نمیکردم الان بجای نشستن تو خیابون سوار اتوبوس میشدم میرفتم خونه پدرم...بابات زنگ میزد بهش میامد خونتون دعوای درستی میکرد باهاش که بفهمه بی سروصاحب نیستی بگه یه مو از سرش کم بشه دودمانتو به باد میدم بعد بگه باید با دخترم حرف بزنم راضیش کنم بیاد با توئه الدنگ زندگی کنه اگه نیاد بفکر طلاق باش...

اون طلاقت نمیده ولی میترسع،یدفعه لازمه پدرت پشتت حسابی دربیاد که اینم حساب کار دستش بیاد فک نکنه بی کسی

برگردخونه خودت

هااا برگرده که بازم مثل وحشیا اون مرتیکه کتکش بزنه وبکشتش؟؟شما بودی برمیگشتی پیش کسی که مثل وحشیا باهات رفتار میکنه؟؟

عزیزم یه کم اروم باش، نفس عمیق بکش و شرایطت رو درست نکاه کن. هیجانی تصمیم نگیر 

جایی هم نرو که حرف برات درست شه، بنظرم طلاق برات بهترین راهه چون بار اولش هم نبوده. برو کلانتری صورت جلسه کنن با پلیس برو خونه ، همینطوری گریه کن وبگو میترسم نمیرم خونمون . 

کارات رو بکن و جداشو ، جوونیت و عمرت رو توی ترس و لرز نگذرون

حَسبی الله💫🍃
خب شاغلیپول داری پس برو ی اتاق بگیر دوشبو بگذرون تا شنبه برو شکایت کن البته اگ قصدت طلاق هس وگرنه ک ...

میگه شناسنامه همراهش نیست