2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 132 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هااا برگرده که بازم مثل وحشیا اون مرتیکه کتکش بزنه وبکشتش؟؟شما بودی برمیگشتی پیش کسی که مثل وحشیا با ...

اره بابا اینا بدبخت تر از این حرفان. حتما خودشون معتقدن هر بلایی سرشون اومد باز باید بشینن حرف نزنن

حَسبی الله💫🍃
اره بابا اینا بدبخت تر از این حرفان. حتما خودشون معتقدن هر بلایی سرشون اومد باز باید بشینن حرف نزنن

اره خداییش ولی خیلی حرصم گرفت از کامنت چندتا کاربر که بهش گفتن طلاق نگیر برو خونه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

زنگ بزن شماره 123 اورژانس اجتماعی راهنماییت میکنن جای خواب هم بهت میدن تا شنبه که کاراتو انجام بدی ب ...

اره اره باید همین کارو کنه اسی 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

آخ کلمه پست در برابر این موجود شرمش میادخیلی کثیفه خیلیییی، بشدتتتت خسیس هم هست، بهم میگه همه‌ی آدما ...

وااای خاک تو سر گشنه گداش کنن حالم برات بد شد عزیزم جه مردهای پیدا میشن بقرآن

چجوریه چیکار میکنن؟ آخه فکر کنم شوهرم همشو حاشا میکنه هیچیو گردن نمیگیرهبعد که اونا رفتن هم بدتر پدر ...

یا علی پس شوهرت یه روانی هستش بخدا که برگردی بزرگترین خیانت رو به خودت کردی قوی باش یا زنگ بزن 123 یا برو خونه بابات 

چجوریه چیکار میکنن؟ آخه فکر کنم شوهرم همشو حاشا میکنه هیچیو گردن نمیگیرهبعد که اونا رفتن هم بدتر پدر ...

بقران مریضه

دوقطبی یا پارانوئیدی چیزی

به امام رضاقسم سالم نیست

بقران مریضهدوقطبی یا پارانوئیدی چیزیبه امام رضاقسم سالم نیست

قبلا پیش چند تا مشاور رفتم

همه گفتن اختلال نارسیست و سادیسم داره

بشدت عزت نفسش پایینه و از آزار دادن من لذت میبره

اولین مشاور رو دو جلسه با شوهرم رفتم، وقتی مشاور تو چند جا به روش آورد که اشتباه کرده خیلییی عصبی شد و کلی کارای عجیب غریب کرد، مثلا عکسای دونفره عاشقانه‌مون که با کلی وسواس انتخاب کرده بودم و داده بودم واسه چاپ و بعدش پشتشو تاریخ و مکان زده بودمو گذاشت تو سینی آتیش زد واسم فیلمشو فرستاد و هر چییییی هر چیزی از دهنش درومد بهم گفت، بعدشم به من گفت حتما تو به اون مشاور پول دادی که بد منو بگه خودتو مبرا کنی

حالا اون موقع هنوز کتک زدناش شروع نشده بود، اون موقع‌ها میگفت من هرگز دست رو زن بلند نمیکنم، الان هفته‌ای یه بار نزنه هفته‌اش تموم نمیشه، بعدش دیگه هر چقدر التماسشو کردم بریم مشاوره نرفت

خودم تنها میرفتم، همشون بلا استثنا گفتن طلاق

آخری گفت من هیچ وقت به مراجع کننده بصورت مستقیم نمیگم چیکار کنه ولی جونت در خطره نمیخوام بلایی سرت بیاد

قبلا پیش چند تا مشاور رفتمهمه گفتن اختلال نارسیست و سادیسم دارهبشدت عزت نفسش پایینه و از آزار دادن م ...

خب پس میدونی وواستادی؟ 

جای خواهرمی

خیلی خری

خیلی احمقی

هرچی سرت بیاد حقته 

مسوول جونت وآینده ت خودتی نه اون بیشرف

بابا پاشو برو ولش کن 

وای که چقدر مابدبختیم😭😭😭😭😭