2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 132 پست
برو سر زندگیت دختر خوب.این دعوا ها تو همه زن و شوهرا هستمهم اینه که فهمیده کارش اشتباه بوده،زندگیتو ...

لایک افرین چقد قشنکگگگ 

کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلییی دوسشون دارم بالاخره بعد چندسال عکسش دیدم ماه ماهه 😘🌷❤

تشویقش میکنی به طلاق مگ طلاق آسون نمیخای نظر بدین بشین پای مشقت

بمونه کشته بشه نه؟بعدم راحت بگن چون از روی احساسات اقدام به قتل کرده کمتر زجر میکشه باز میاد بیرون دیوونه بازیاشو ادامه بده نه؟آشغال خودش معلومه یه گوهی داره میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشویقش میکنی به طلاق مگ طلاق آسون نمیخای نظر بدین بشین پای مشقت

خوب میکنه که تشویقش میکنه به طلاق منم تشویقش میکنم انگار نخوندی چجوری با اسی رفتار میکنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

از باغ وحش پیداش کردیی این حیوونه وحشیووووببخشیدااا اسی ولی خیلی بهم فشارمیاد یکی مثل حیوون با همجنس ...

نمیدونی چقدر دلم خونه

یه عالمه خانم غریبه از کنارم رد میشن به اشکام که به زور سعی میکنم قایمشونم کنم با تعجب نگاه میکنن

دلم میخواد برم بغل یکی از همین خانوما زار زار گریه کنم از دردم بگم از دل خونم بگم

تو شهر غریب بی‌کس و تنهام جایی ندارم برم کسیو ندارم بهش بگم 

هر مردی که از کنارم رد میشه و شبیهه شوهرمه ترس تمام وجودمو میگیره حس میکنم اونه و الانه که بیاد اینجا پیدام کنه و بازم آزارم بده

خوب میکنه که تشویقش میکنه به طلاق منم تشویقش میکنم انگار نخوندی چجوری با اسی رفتار میکنه

بغضیا رد دادن بخدا میگ بزارین بره خونه بکشتش بعدم با قانون مضخرف کشور آزاد شه راس راس بچرخع مرتیکه 

نمیدونی چقدر دلم خونهیه عالمه خانم غریبه از کنارم رد میشن به اشکام که به زور سعی میکنم قایمشونم کنم ...

الهی بمیرم برات دختر درسته من به جایه تو نبودم ولی کتک خوردنای مامانمو وقتی۶سالم بود هروز میدیدم درکت میکنم قربون دل پردردت بشم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اونا هم یه شهر دیگه‌انمادرش آره خوبه، ولی باباش مثل شوهرمهمادرشوهرمم مثل من بدبخت و کتک خور بوده

الان واقعا چون میگی بد دلع یا باید برگردی خونه ت یا بری خونه پدر خودت یا خونه پدر شوهرت 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

لااقل بشین حرف بزن باهاش یا برو خونه مادرشوهرت بگو به شوهرت بگه بیاد باهاش حرف بزنه

قبلا هزاران بار سعی کردم حرف بزنم

اصلا حرف تو گوشش نمیره خیلی لجباز و حساس و نازنازوئه، هیییچ وقت هیچ اشتباهی رو نمیپذیره

حتی وقتی آشتی‌ایم مثلا وقتی از سر کار میاد بهش میگم لطفا وقتی چاییتو خوردی برو پاتو بشور عزیزم

سریع گارد میگیره میگه مگه من پام چشه بو نمیده اصلا عربده کشی میکنه و دیوونه بازی در میاره

دیگه ببین واسه موضوعات مهم چه‌ها که نمیکنه

مادرشوهرمم راه دوره

پدرشوهر عوضیمم درست مثل شوهرمه، به جای اینکه به پسرش بگه پسر گلم نکن با زنت با مهر و محبت رفتار کن، میگه زنا همشون مثل همن منم از دست ننت این همه سال کشیدم

در حالیکه بنده خدا مادرشوهرم جیکش در نمیاد و مثل من فقط کتک میخوره

ب قول دوستان اگه قصدت جدیه برا طلاق نرو دوگرنه حالا ک خودش داره میاد دنبالت برو. ببین چیکار میکنی یا چی میگی ک میزنه. اون کارا رو نکن‌و نگو اگه مریضه اون موقع بحثش جداست

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید