2777
2789
عنوان

برگردم به خونه شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 132 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو سر زندگیت دختر خوب.این دعوا ها تو همه زن و شوهرا هستمهم اینه که فهمیده کارش اشتباه بوده،زندگیتو ...

ببخشید شما هر روز تو زندگیت گلوت رو میگیرن خفه‌ات میکنن مرگ میاد جلوی چشمات؟

یا یه جوری میزنن تو دو طرف گوشتون که تا ۱۰ دقیقه بعد گوشتون سوت بزنه؟

واقعا هیچ چیز این مرد نرمال نیست

به راحتی میتونه وقتی عصبانیه آدم بکشه

من این موجودو میشناسم اصلاااا ذره‌ای رحم و مروت نداره و پشیمون نیست و نفهمیده که کارش اشتباهه، فقط به اجبار حرف مادرش سراغمو گرفته، تو پیامشم هیچی نگفته که پشیمونه

هر بار کتکم زد و بخشیدمش، وقتی آشتی کردم بهش میگفتم اون روز که منو زیر دست و پات خورد کردی اصلا دلت نسوخت؟ اصلا پشیمون نیستی؟ می‌گفت نه اصلا حقته تو اصلا مظلوم نیستی بازم کتکت میزنم

شهر غریبمراهم دورهشنبه باید برم سر کار مرخصی ندارمیکی از دفعات قبلی که کتکم زده بود زنگ زده بودم ماد ...

اگه قصدت طلاق نیس چ ا خانواده هارو خبر دار میکنی آبروی خودتم میبری وقتی هیچی تغییر نمیکنه چرا اصلا زدی بیرون وقتی واست حرف درمیاره بمون خونت برو اتاق چند ساعت درم قفل کن من بعد هم محال سگش نکن میاد میخوره به گه خوردن

برو سر زندگیت دختر خوب.این دعوا ها تو همه زن و شوهرا هستمهم اینه که فهمیده کارش اشتباه بوده،زندگیتو ...

اقایون هیچوقت به اشتباهشون پی نمیبرن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببخشید شما هر روز تو زندگیت گلوت رو میگیرن خفه‌ات میکنن مرگ میاد جلوی چشمات؟یا یه جوری میزنن تو دو ط ...

متاسفم عزیزم..حق داری با خودت سنگاتو وا بکن اگع قراره بمونی خیلی ب ته همه چی فک نکن برا خودت ازش غول نساز اگه نه که دیت دست نکن برو پزشکی قانوی

ببخشید شما هر روز تو زندگیت گلوت رو میگیرن خفه‌ات میکنن مرگ میاد جلوی چشمات؟یا یه جوری میزنن تو دو ط ...

از باغ وحش پیداش کردیی این حیوونه وحشیوووو

ببخشیدااا اسی ولی خیلی بهم فشارمیاد یکی مثل حیوون با همجنس من رفتار کنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

منم با شوهرم دعوام شد البته اون دنبال بهانه بود با داداشش دعواش شد با من بحثش شد با مامانش دعواش شد و اخر سر منو گرفت زد.گفت باید از خونم بری ولی من نمیتونم دوتا دخترامو بذارم برم من نباشم پدر مسیولیت پذیری نیس فعلا ک موندم چکار کنم