sooha73 مدیر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 142 عنوان من پای کارم ولی خدایی شما چرا الان بیدارید | مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 162 پست منتظرم پارافین ببنده باز قالب بزنمدلیل بیداری شما چیه؟! 1404/01/21 | 04:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 23717 بذاربزرگتربشه پهلوتوسوراخ میکنه مراقب خودت هستی دیگه؟ خخخخ اشکال نداره تازه اون موقع حسش میکنم.. الان جز کلافگی هیچی نبوده واسم این بارداریکمرم فقط دردمیکنه تا یه ظرف میشورم صبح تاشب دراز کشیدم اگه یکم بلند شم کاری کنم زود دردمیگیره هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
مرواریدخوشحال عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1369 لنتی اعتیاد آوره این سایت😅 بخدا، حالا منم تازه چندماهه یادش گرفتما ولی تا چشممو باز میکنم میام اینجا بببنم کی طلاق گرفته، بخت کیو بستن، کی مادرشوهرش اذیتش میکنه😂
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 29692 خخخخ اشکال نداره تازه اون موقع حسش میکنم.. الان جز کلافگی هیچی نبوده واسم این بارداریکمرم فقط دردمیک ... بارداری وزایمان پسرسخت تره منم کمردردداشتم استراحت کن بهترمیشی مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 29692 بار اول بود عکس میفرستادم اومده براتون؟ من ندیدم مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه
sooha73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 142 قبلا تا ۴ بود الان شده ۶خوابمنمیبره اگه باز فردا رو کار نداشته باشی تخت بخواب تا ظهر ،ولی اگه صبح هم باید بری بیرون این بیخوابی اذیت میکنه طی روز
آکتیویا2 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 795 من عاشق خواب شبم قبلاً اگه یه شب نمیخوابیدم مریض میشدم الان نوزاد دارم شبا بیدار میشه روز شماری میکنم بزرگ بشه دیگه کل شبو بخوابه دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره
محدثه۷۷ عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 4784 سلام به روی ماهتون بی خوابا و سحر خیزا 😁منم ساعت ۴ونیم بیدار شدم 😜
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 23717 بارداری وزایمان پسرسخت تره منم کمردردداشتم استراحت کن بهترمیشی دلیلش چیه سختتره همیشه میگفتن دختر اینطوریه ادمو تنبل میکنه من برعکس شبا بیدار وروزا خواب کلا زندگیم تعطیله 😂😄کمردرد میخام ببینم طبیعیه میشه اهمیت ندم و ظرفارو بشورم یوقتایی توخونه .. هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 23717 من عاشق خواب شبم قبلاً اگه یه شب نمیخوابیدم مریض میشدم الان نوزاد دارم شبا بیدار میشه روز شماری میک ... خواب شمخوبه ولی من خواب ندارم شبا هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست