2777
2789
عنوان

به نظرتون سرم ضربه خورده

119 بازدید | 25 پست

سه چهار روزه باشوهرم دعوای شدیدی داشتیم سرمو چند بار بامشت زد چند بار زد به ٱوپن با گوشی چند ضربه زد چند باری هم کوبوند به دیوار از اون روز سردرد گرفتم خوب نمیشم همش سنگینه سرم اذیتم میکنه از چی میتونه باشه خیلی شدید ضربه هارو میزد 

دستش بشکنه

مگه سر الکیه 

که بزنه این ور اون ور

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من زمین بدی خوردم دکتر گفت اگه تا 48 ساعت بیهوش شدی یا استفراغ کردی خودتو برسون بیمارستان اگه نه که چیزی نیست

ولی من بودم الان کلانتری و پزشکی قانونی بودم وایستم کتک بخورم هیچی نگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زمین بدی خوردم دکتر گفت اگه تا 48 ساعت بیهوش شدی یا استفراغ کردی خودتو برسون بیمارستان اگه نه که ...

بخاطر آبروم 😭همش میگم کسی نفهمه بعدا سوژه نشم الان خیلی دلم پره ناراحتم اومدم خونه ی بابام ولی کسی نمیدونه

قضاوتت نمی کنم فقط سوال چرا جدا نمیشی؟؟؟

سوال منم هست.ولی تا وقتی تو اون زندگی باشن نمیفهمن چقد دارن اسیب میبینن ولی وقتی سر عقل بیان و جدا شن تازه میفهمن ک کاش زودتر خودشونو نجات میدادن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
بخاطر آبروم 😭همش میگم کسی نفهمه بعدا سوژه نشم الان خیلی دلم پره ناراحتم اومدم خونه ی بابام ولی کسی ...

بزرگترین اشتباهته اگه برگردی حتی اگه تعهد بده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
سوال منم هست.ولی تا وقتی تو اون زندگی باشن نمیفهمن چقد دارن اسیب میبینن ولی وقتی سر عقل بیان و جدا ش ...

گاهی شرایط ها مجبورشون میکنه مثل پاره تن مادر

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
بچه دارم مگه جدا شدن به این آسونیه

تا کی خودتو فدای بچه کنی

بیشتر ببینید
گاهی شرایط ها مجبورشون میکنه مثل پاره تن مادر

مخالفم بچه دو روز دیگه میره دنبال زندگیش

بیشتر ببینید