2777
2789

پدرم ک اخلاق درست حسابی نداره زود عصبی میشه نمیشه باهاش حرف زد مغازه شو ازش گرفتن الان بیکار شده با ماشین کار میکنه بخور و نمیر بهشم تا ی چیزی میگی میگه دست از سر من بردارین من حالم خوب نیس سکته کردم داداشم هم ک صبح تا شب خونه گرفته خوابیده عین خیالشم نیس فقط بخاطر مادرمه دارم تحمل میکنم هرچی قسط و اجاره س افتاده رو دوش من بخدا دگ نمیکشم شما بودین چکار میکردین تو این شرایط

منم خودمو فراموش کردم

باید تاجون دادم مثل چی....کار کنم خرج داداشام و خانوادم رو بدم

حقِ من یک زندگی کاملا دخترونه بود 

حق من این بود نگران ست کردن لباسام باشم

نگران مو و ناخن و زیباییم و.... باشم

نه اینکه از دختر بودن به پسر بودن تغییر پیداکنم

کارای مردونه برای منِ دختر کمر شکنِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج میکردم همچنان من مجردی ۱۵ سال خرج تمام کمال خونه و مادرمو دادم بعد ازدواجم میدادم تا فوت شد به برادرامم کمک مالی میکردم اینم بگم الان در سن ۳۴ سالگی پشیمونم چون هیچکی قدر ندونست و این کارامم باعث شد خیلی خیلیییی از نظر مالی عقب میفتم وگرنه الان من جا دو تا خونه چهار تا خونه داشتم 

منم خودمو فراموش کردمباید تاجون دادم مثل چی....کار کنم خرج داداشام و خانوادم رو بدمحقِ من یک زندگی ک ...

وای همین

شوهر من یه همکار دارن دختره اصلا دوتاشاخ در میارم وقتی تو اون محیط کار مردونه ساخت و ساز میبینمش وحشتناکه

۳۰ ساله ش نیست اما زمخت و مردونه شده 

واقعا بعضی شغلها مناسب خانمها نیست و حالت و خلق و خوی مردونه پیدا میکنن

منم خودمو فراموش کردمباید تاجون دادم مثل چی....کار کنم خرج داداشام و خانوادم رو بدمحقِ من یک زندگی ک ...

یه پسرم حقش نیست خرج و مخارج تمام خانواده بیفته رو گردنش

بعضیا متاسفانه سواری میگیرن