2777
2789

اولا که اگه شک دارین به شوهرتون روی رابطتون کار کنید و درستش کنید نه اینکه دنبال مچ گیری باشین ولی به هر حال

همیشه خیلیا یادشون میره سطل آشغال پیاماشونو خالی کنن

۹۰ درصد مواقع اونجا پیامایی که نمیخوان ببینین مونده

پیام های مسدود شده ،یعنی شماره هایی که مسدود کردن پیاماشون میره اونجا،اونجام همیشه جوابه

سطل آشغال گالری

و چیزی که هیچوقت به ذهنشون نمیرسه

دیدید تو گوشی یه چیزیو کپی پیست میکنین گوشس من سامسونگه بقیه رو اطلاع ندارم ولی وقتی تو سامسونگا پیست رو میخوای انتخاب کنی یه گزینه کلیپ بورد داره همینجوریم بالای کیبورد یه آیکون شبیه صفحه هست اونو بزنین تموم متن هایی که کپی کرده یا اسکرین هایی که گرفته حتی اگه از گالری پاک شه اونجا میمونه

بقیشو تو پست بعدی میگم

توی اینستا 

توی فعالیت من یا انگلیسی مای اکتیویتی

بزنین رو کامنت یا لایک یا ریپلای استوری

و تنظیمش کنین رو قدیم به جدید

هر کامنتی گذاشته باشه،هر پستیو لایک کرده باش،هر باکسی تو استوریا جواب داده باشه میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امان از تجربه😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

اگه به پیج فیکی شک دارین،بزنین روی در مورد این پیج یا اباوت دیس اکانت قبلا اینجوری بود الان دقیق اطلاع ندارم ولی یوزر نیم یا آیدی های قبلی پیج واسه شما نمایش داده میشه

اگه باز به پیجی شک دارین

میتونید ایدیشو بزنین و بزنین روی فراموشی رمز دو رقم آخر شماره یا دو رقم آخر ایمیلشو نشونتون میده

پیامتو تو تاپیک عکس نود دیدم خواستک بگم دمت گرم بهت افتخار میکنم خیلی قوی هستی و کلی خدا دوست داره  منم به عنوان یک دختر دوست دارم برام دعا کن 💞🫶

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید

همه اینا منوط به اینه که به گوشیش دسترسی داشته باشی اونی که گوشیش ۱۶ رقم رمز داره فکر همه چی رو کرده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم