2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 14948 بازدید | 764 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام چرچیلم عزیزم❤🦋شرمنده نبودم.. الان اومدم پستت و دیدم، چی شد حالش خوبه؟

سلام عزیز دل❤

خداروشکر بهتر هستش 

مرخص شد از بیمارستان

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

برار من اومدم😂 چه خبرا

خوش اومدی عزیزم 

آرامش جانم    هرشب نگرانم   فردا تو نباشی دیوانه بمانم              عاشق تر از آنم غیر از تو بخوانم      تو جان و جهانی ای روح و روانم  دل از من دلبری ازتو سر از من سروری از تو                         

بیشتر ببینید
فدات ...دلم تنگ شد براتون بیا تاپیک جدیده

منم 

اومدم 

آرامش جانم    هرشب نگرانم   فردا تو نباشی دیوانه بمانم              عاشق تر از آنم غیر از تو بخوانم      تو جان و جهانی ای روح و روانم  دل از من دلبری ازتو سر از من سروری از تو                         

بیشتر ببینید
مه یاس هم مریض شده کل بدنش کهیر زده پاهاش ورم کرده بود نمیتونست راه برهاونم دیشب بردم دکتر یکم بهتر ...

عع اون دیگه چرا؟؟ دکتر گف از چیه؟؟ نکنه ب چیزای الوده دست زده بوده؟؟

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

سلااام تاپیک چرا ترکید

بیشتر ببینید

نه دکتر گفت زیاد هله هوله خورده آلرژی نشون داده 

مامانم برای ساکت کردنش هرچی این دستور داده اونم خریده ک این بهونه نگیره 

فک کنم دوباره باید ببرمش چون از دیشب اصلا تغییر نکرده 

حتی زیر پاهاش زده نمیتونه راه بره