2777
2789
عنوان

برای بچه دو ساله مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 15174 بازدید | 780 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .ببخشید من این تاپیک رو با یه تاپیک دیگه که نوشته بود می‌خوام برم کربلا اسماتون رو مینویسم ،اشتباه وارد شدم .و درخواست کردم برای دیگران دعا کنی .معذرت می‌خوام ازت 

الآنم پیش خودت گفتی که چه آدم بی فکریه توی تاپیک که برای بیماری بچه هست،داره دوستاشو تک میکنه والتماس دعا داره برای دیگران .من واقعا وارد تاپیک کربلا شدم نمی دونم چرا پستام توی این تاپیک اومده،امروز که لایک کرده بودی اومدم دیدم ،پست وارد این تاپیک شده 

انشالله این بچه هم حالش خوب خوب بشه و دل مادرش وخانوادش شاد بشه .حلال کن گلم ،اشتباه از سایت بوده من متوجه نشدم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سلام عزیزم خدا اجرت بده امام حسین برات بسازه ممنون میشم برای فاطمه سادات که زود زود حامله بشه برای ر ...

یخی از پستام این بود من واقعا معذرت می‌خوام 

فکر کردم تاپیک برای کربلاست ،

سلام عزیزم .ببخشید من این تاپیک رو با یه تاپیک دیگه که نوشته بود می‌خوام برم کربلا اسماتون رو مینویس ...

سلام عیبی نداره منم فک کردم چون من درخواس دعا کردم شمام بجاش گفتین براتون دعا کنم.....انشالله خدا خودش برای همممممه بسازه و درست کنه 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

سلام عیبی نداره منم فک کردم چون من درخواس دعا کردم شمام بجاش گفتین براتون دعا کنم.....انشالله خدا خو ...

انشالله حالش خوب بشه و عزیزم 

الان چطوره 

سلام عیبی نداره منم فک کردم چون من درخواس دعا کردم شمام بجاش گفتین براتون دعا کنم.....انشالله خدا خو ...

سلام خواهری 

امروز سام رو مرخص کردیم 

برای سه شنبه شب وقت فوق تخصص گرفتم برای مشورت ک چیکار کنم بهتر بشه زخمش 

و دو هفته دیگه وقت عکس رنگی گرفتیم که ببینیم چی میشه 

دکتر میگف این دوهفته خیلی تاثیر داره توی خوب شدن زخمهاش 

دعا کن که خوب ترمیم بشه

سلام بهتره خدارو شکر امروز ظهر ترخیص کرد گفتن دوهفته دیگه باز بیار برای عکس رنگی و پیگیری ک ببینیم چ ...

پس خداروشکر عزیزم 

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

سلام خواهری امروز سام رو مرخص کردیم برای سه شنبه شب وقت فوق تخصص گرفتم برای مشورت ک چیکار کنم بهتر ب ...

خداروشکر خواهر خیلی براش خوشحال شدم ازون محیط خودتو بچه دور شدین محیط بیمارستان ادمو افسرده میکنه..بردی خونه هم مواطبش باش چیزی دیگه باز یه وقت نخوره....

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏