یک سالشه دوتا بیمارستان بردمش بیمارستان کودکان بردم پیش متخصص بردم همین طور انتی بیوتیک میدن خب اینا تا بیان اثر کنند خدانکرده بچه من از تب تشنج میکنه تبش الان ۳۹ ونیم هست همین الان از بیمارستان اومدم هیچ کار نکردن
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شربت استامینوفن هرچهارساعت بهش بده یعنی بعدچهارساعتی که استامینوفن دادی یه بارپروفن بده دوباره چهارساعت بعدشربت استامینوفن به جای شربت شیاف استامینوفن هم بدی خوبه دیگه مرتب آب سیب وشربت گل ختمی بهش بده ایناخنکن وتب روپایین میارن
بچه ابجیم هفته پیش همین بود دکتر گفت ۳ تا ۵ روز طول میکشه
چرک خشک و شیاف و شربت پروفن داده بود
البته اون ۱۰ سالشه برا بچه یک ساله فرق میکنه
خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎
تب تهوع استفراغ دندون هم داره درمیاره نمیدونم از اونه ویروسه چیه
نمیدونم این سن بشه بروفن بدی عالیه با معده ی پر...پاشویه کن فقط رون پاهاش و زیر بغل و شکمو دستمال نمدار بکش پاهاو نذار تو اب...یا نهایتا بستری بشه یا امپول بزنه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜