2777
2789
عنوان

چرا ادم باید انتخاب کنه که چهل پنجاه سال با یکی زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 58 پست

وقتی از نظر شما همه یکی هستن دیگه دنبال چه حرفی هستی؟ این پذیرش زمانی درسته که یه مرد با فکر مسموم بیاد بگه همه زنها خرابن. اگر خراب بودن همه زن ها رو تایید میکنی، پس همه مردا هم اونطورن که شما فکر میکنی.

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
خوب عزیزم با این عینکی که به چشم زدی منم به چشم بزنم از ترس قالب تهی می کنم ما عینک خوش بینی به چشم ...

ببخش عزیزم ها ولی اون اسمش عینک خوش بینانه نیست شما فقط خودتونو گول میزنین

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول اینکه میتونی انتخاب نکنی ولی مگر شما تو جاده تصادف رانندگی میبینی دیگه ماشین خریدن رو بیخیال میشی دیگه پیاده میری همه جا؟نه توکل به خدا میکنی درست انتخاب میکنی و درست رانندگی میکنی تا مشکلی پیش نیاد 

همینا مصداق زندگی مشترک 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
دقیقا همه مثل هم نیستن. الان مگه شما مثل بقیه دخترا هستی . چند نفر بودن به محص عقد کردن رفتن گذاشتن ...

دخترا واقعا مثل هم نیستن چون اکثرا احساساتشون ظریفه ولی پسرا همشون خمیرشون خرابه

خیلی از اینایی که زندگی میکنن با شوهراشون ، مجبورن .

جایی ندارن برن پول ندارن  وگرنه ازشون فراری ان

شاید ۳۰درصد ازدواجا ظاهر و باطن یکیه 

السلام علیک یا ابا عبدالله  💚

اگه همه یکی نیستن، طبق این دیدگاه،پس خانما هم یعنی تو زرد از آب درمیان و آقایون نمیتونن به هیچ‌زنی ا ...

اره ادم باید ب خودش هم اعتماد نکنه 

اگ تو انتخابت دقت داشته باشی قطعا اعتماد میاد 

قبول دارم ادم به هیچ کسی دیگ‌نمیتونه 10۰ اعتماد کنع ولی حداقل ۶۰ ۷۰ درصد ک میشع

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
بیشتر ببینید
وقتی از نظر شما همه یکی هستن دیگه دنبال چه حرفی هستی؟ این پذیرش زمانی درسته که یه مرد با فکر مسموم ب ...

مگه دیگه زنا کمتر از مردان کمتر زنی پیدا میشه که خوب باشه 

قراره شرایط زندگیمون و بهتر کنیم

من دوست نداشتم تا آخر عمر تنها باشم ازدواج کردم

از اینکار بسیار راضیم

با زدن عینک بدبینی به جایی نمیرسی

واقعا همه آدم ها مثل هم نیستن ، الان بعضی خانوم ها دارن خیانت میکنن ، این یعنی همه زن ها خائنن؟ معلومه که اینطور نیست

عزیزم منم دید بدی نسبت به ازدواج داشتم ببین باید بری مشاوره با طرفی که میخای ازدواج کنی خودت تحقیق کنی اگه فهمیدی ذاتش خوبه و انسانیت و معرفت داره بقیه کارها رو بسپاربه خدا همه چی درست میشه

قوی ازدواج کن. اولا که خودت مستقل باش. بعدم شروط ضمن عقد رو بذار و کامل همه حقوق رو بگیر . بعد هم تو زندگی همه کار اشتراکی باشه هم خرج و کار هم خونه و ماشین. کلا هم با کسی باش که آدم حسابی باشه و اصالت داشته باشه