2777
2789
عنوان

چرا ادم باید انتخاب کنه که چهل پنجاه سال با یکی زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 58 پست
با 17سال سن مگه چقدر مرد دور و برت دیدی که میگی همشون مثل همن .

یدونه خودم دیدم ولی هعی دارم میبینم تایپک میزنن شوهرم خیانت کرد یا دور اطرافم کم نمیبینم 

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد ۱۴ سال زندگی به این نتیجه رسیدم که خوبه. اینکه فکر کنی مثل مردای عاشق پیشه اینستا باشه نه اینجور ...

ایشالا که همینطوره ولی باز هم اعتماد نداشته باش به هیچکس

اره دقیقا ازدواج خیلی چرته اینکه‌ مجبوری تا اخر عمرت با یه آدم سپری کنی خیلی چرته من کلا از معقوله ازدواج بیزارم بنظرم آدم با ازدواج فقط خودشو بدبخت میکنه و یه عمر پاگیر شوهر و‌بچه میشه بخدا مجردی خیلی خوبه

دیگه دختر ۱۳ ۱۴ ساله که نیستم میدونم عشق فقط حرفه

عشق فقط حرفه؟؟؟

یهو یه جایی چنان دلت میلرزه ک باورتم نمیشع

جوری عاشق میشی ک خودت میمونی از خودت 

مگ الان چند سالته ک این حرفو میزنی؟

مگ چقد ضربع خوردی ک این فکرو میکنی ک عشق فقط حرفه؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
بیشتر ببینید

با این دید که نمیتونی زندگی کنی حتما با به مشاور مشورت کن تو میخوای چون ممکنه یکی بعدها آیا خیانت کنه یا نکنه زندگی رو واسه خودت زهر کنی؟ خب اول طرف رو بشناس با توکل به خدا جلو برو اگه خدای نکرده بد شد اونموقع تصمیم بگیر نه از الان همش استرس اینکه زندگی نمیشه

چجوری دقت کنیم طرف حرفه ای نقش بازی میکنه هم خودش هم خانوادش

هیچکسی بیشتر از شیش ماه نمیتونه ماسکشو روی صورتش نگه داره 

ایا شیش ماه صبر کردن ارزش ۵۰ سال زندگی مطمعن  رو نداره؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
بیشتر ببینید
شاید

دقیقا همینه.ازدواج یک هندونه سر بسته اس.هر چی هم که طرفت رو بشناسی و با چشم باز انتخابش کنی.باز هم تضمین وفاداری اون و خوشبختی تو نیست.چون روابط زن و مردها بدون چارچوب و حد و مرز شده.متاسفانه فساد زیاد شده.و اینکه زندگی به نظر من یه عادته.به همسرت یا پارتنرت و به بودن با اون عادت میکنی.و صرفا قرار نیست صد در صد احساس رضایت کنی.ازدواج هم یک قرارداده،و ممکنه یه جاهایی فسخ بشه

عشق فقط حرفه؟؟؟یهو یه جایی چنان دلت میلرزه ک باورتم نمیشعجوری عاشق میشی ک خودت میمونی از خودت مگ الا ...

نه این حرفا غلطه عشق لیلی و مجنون و شیرین و فرهان و اینا هم تو دنیا وجود نداره فقط تو فیلماست و رمان و افسانه ها

تو دنیای واقعی دو نفر فقط از هم خوششون میاد فقط همین ک باز هم هرکاری ازشون برمیاد

۱۷ سالمه

هیچکسی بیشتر از شیش ماه نمیتونه ماسکشو روی صورتش نگه داره ایا شیش ماه صبر کردن ارزش ۵۰ سال زندگی مطم ...

این شیش ماه ک میگی رو تو اینستا ترند کردن بابا بهو میبینی دو سه ساله با یکی تازه روی واقعی خودشو نشون میده

نه این حرفا غلطه عشق لیلی و مجنون و شیرین و فرهان و اینا هم تو دنیا وجود نداره فقط تو فیلماست و رمان ...

مامان بابات چطور باهم زندگی کردن؟

مامان بزرگ و بابا بزرگات چطور باهم موندن؟؟

بیشتر ببینید