2777
2789

چرا باید یه نفرو انتخاب کنیم که همه عمر با اون زندگی کنیم اونم تو زمونه ای که همه تو زرد از اب درمیان بعد خیلیا به هیچکس اعتماد نکن خب من چطور یه نفرو برای یک عمر زندگی انتخاب کنم و بهش اعتماد نکنم همیشه به خودم میگم دقیقا لحظه ای که به کسی اعتماد کردی باورش کردی باختی 

دقیقا هم همینه حالا چطور بدون ترس میشه ازدواج کرد من با این چیز هایی که دور ورم دیدم دیگه حتی نمیتونم دوست پسر هم داشته باشم

شماها چطور زندگی میکنین حالا با شوهراتون یا پارتنرهاتون واقعا بهشون اعتماد دارین

تورو خدا نیاین بگین که همه یکی نیستن اتفاقا همه یکین فقط عمل کردشون یکی نیس 

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به اون آدم جواب مثبت نده

به مجموعه شرایط زندگیش جواب مثبت بده

اینجوری اگه اون آدم هم تو زرد از آب در اومد تو از ارتباطات و امکانات و سوادش استفاده کردی و عمرتو هدر ندادی

دقیقا همه مثل هم نیستن. الان مگه شما مثل بقیه دخترا هستی . چند نفر بودن به محص عقد کردن رفتن گذاشتن اجرا و مهریه گرفتن و رفتن خونه خریدن. یا دختری که به نامزدش خیانت میکنه. مگه شما اینجوری هستید؟؟؟؟؟

پس همه مثل هم نیستن

اگه همه یکی نیستن، طبق این دیدگاه،

پس خانما هم یعنی تو زرد از آب درمیان و آقایون نمیتونن به هیچ‌زنی اعتماد کنن،

در نتیجه یعنی خودمون،خودمون رو هم قبول نداریم.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سوال منم هست ولی خب اگه آدم امنی باشه هر جا بری برمیگردی پیش خودش اگه کلا هم بری پشیمون میشی

همین دیگه

ادم امن دیگ تو این دور و زمونه محاله ممکنه پیدا شه

شما طرز فکرت متاسفانه خیلی کرم خورده اسیب دیده و ترسیده هست حرف ما روت تاثیری نداره باید با ی مشاور ...

شاید

دقیقا همه مثل هم نیستن. الان مگه شما مثل بقیه دخترا هستی . چند نفر بودن به محص عقد کردن رفتن گذاشتن ...

مگ‌ همه حقه بازها مهریه اجرا میزارن ؟

ن 

خیلیا دورو و کلکن ولی تابلو نمیکنن