2777
2789
عنوان

شما هم وقتی میخواید پول به خوراکی بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 88 پست
کاملا طبیعیه شما روز 40 هزار تومن داری چطوری بری شال و آآب معدنی و لوازم آرایش بخریحق داری به حرفای ...

اب معدنی ۵ هزاره😐😐

یعنی داشت از تشنگی هلاک میشد ۵هزار خرج خودش نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اصلا وقتی براشون میخوای بخری از لحظه ای که میره تو مغازه تا وقتی که میخوره و تمومش میکنه و خوشحاله م ...

اره دقیقا 

الهی آمین و همچنین پدر و مادر رو واسه بچها

من از وقتی مادر شدم ، کاملا مامانم رو درک کردم و فهمیدم وقتی ما مریض میشدیم چقدر نگرانمون بود و ناراحتی ما باعث ناراحتیش میشد و وقتی ذوق میکردیم اون بیشتر ذوق میکرد

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب معدنی ۵ هزاره😐😐یعنی داشت از تشنگی هلاک میشد ۵هزار خرج خودش نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا را زوم کردی رو آب معدنی وقتی تشنشه بخره ولی بهتر از خونه ببره

من خودم تو تعطیلات عید فقط یک وعده غذا پختم همش بیرون بودیم

تو شرایط ایشون گفتم طبیعیه نتونه خیلی خرج کنه

کاملا طبیعیه شما روز 40 هزار تومن داری چطوری بری شال و آآب معدنی و لوازم آرایش بخریحق داری به حرفای ...

۲۰ سالم آره دکتر پوست میرم پولامو مجبورم سر دارو های صورتو پوستم کنم پول آنچنانی نمیمونه برام که بخوام کاری کنم فقط باید جلو مردم حفظ ظاهر کنم از طرفیم من دو پس انداز حساسم ماهی ۲۰۰ پس انداز میکنم ۲۵۰ پول قرض الحسنه میدم بقیه میمونه تو کارتم برا دکتر پوست و مو هر دو ماه یه بار باید خرجش کنم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
پس پولتون کجا خرج میشه وقتی مایحتاج رو پول هدر دادن میدونید

غذای بیرون و فست فود و ... مایحتاج نیست. یه لقمه کوچیک از خونه همراه آدم باشه خیییلی بهتره تا هزینه برای این غذا ها اونم با این قیمتا

حالا را زوم کردی رو آب معدنی وقتی تشنشه بخره ولی بهتر از خونه ببرهمن خودم تو تعطیلات عید فقط یک وعده ...

اصلا آب معدنی هیچی

همون شال ک شما هم میگی خرج بیخوده

مگ آدم هرماه میخواد شال بخره؟

حالا یکماه ۲۰۰ هزار بده واسه یه شال مگ چی میشه؟؟؟(چ بسا تو همین نی نی سایت گفتن ما شال ۸۰ هزاری هم خریدیم)

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

وای چرا اینجوری؟

خیلی بده حداقل خوراکی بخر

دو روزی بیشتر تو این دنیا نیستیم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
اره اینطوریم از بچگی اینجوریم خودم فکر میکنم دلیلش اینه که همش بی پولی خانوادم دیدم و دایم بابام گفت ...

قلبم اکلیلی شد🥹🥹🥹❤️خداحفظتون کنه و عشق بینتون مانا باشه😘

اصلا آب معدنی هیچیهمون شال ک شما هم میگی خرج بیخودهمگ آدم هرماه میخواد شال بخره؟حالا یکماه ۲۰۰ هزار ...

والا اطراف ما شال از ۷۰۰ هزارتومنه به بالا من پایین ندیدم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂