2777
2789
عنوان

شرایط نگهداری از خرگوش

349 بازدید | 34 پست

بچه ها چطوری دستشویی میکنه براش چ قفسی بخرم چیکار کنم باش 

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

اگه ماده باشه پریود هم میشه

خونريزي داره؟باید چیکار کنم باش بعد

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ته قفسش خاک باغچه تمیز ریختم‌،چون خیلی ادرار میکنه ، خونه بو نگیره ، قفسش کفش عمق دار باشه  

هر دو روز هم عوض میکردم 

به گرما حساسه ، کثیف کاری خیلیییی داره ، نون و برنج و سیب‌زمینی هم اصلأ نده ، 

از آدم بیشتر میرینه ، با اینکه ماله من مینیاتوری بود😕

در کل پیشنهاد نمیدنم ، البته من خودم تجربه و علاقه و حوصله و ... داشتم ، واسه من عادی بود 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

من ته قفسش خاک باغچه تمیز ریختم‌،چون خیلی ادرار میکنه ، خونه بو نگیره ، قفسش کفش عمق دار باشه هر دو ...

ااا یعنی مینیلتوری هم همینطوره چقدر میشه بزرگ بشه عکسش میزاری

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

بابام اینا رو پشت بوم لونه درست کردن براش قشنگ برا خودش می‌چرخه و میگرده می‌ره یه گوشه دستشویی می‌کنه اصلا کثیف نمیکنه 

5 ساله دارنش 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ااا یعنی مینیلتوری هم همینطوره چقدر میشه بزرگ بشه عکسش میزاری

دادم رفت ، 

خیلی بو میداد ، 

به نظر من که تجربه نگهداری انواع حیوانات رو داشتم ، اگه میتونی ، پرنده بگیر ، مثل گرینچیک ، هم خیلی رفیق میشن ، هم انقدر کثیف کاری ندارن 

عروس هلندی هم به خاطر حساس بودنش وسرو صداش ، زود بیمار شدنش و وقت‌گیر بودنش ، مخصوصا اگه تجربه اولت هست پیشنهاد نمیکنم

بابام اینا رو پشت بوم لونه درست کردن براش قشنگ برا خودش می‌چرخه و میگرده می‌ره یه گوشه دستشویی می‌کن ...

قبول کن که واسه نگهداری تو آپارتمان و داخل خونه گزینه مناسبی نیس🤭

دادم رفت ، خیلی بو میداد ، به نظر من که تجربه نگهداری انواع حیوانات رو داشتم ، اگه میتونی ، پرنده بگ ...

فعلا دوتا بلدرچین دارم ولی طوطی گرینویچ خیلی دوست دارم اخر تابستون اینا رو بکشیم بخوریم میخرم

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

من کاکادو مار سنجاب میمون و سگ و گربه و همستر و خرگوش داشتم باهم همشو نه ولی تجربه هامه 

و فقط میتونم بگم به خرگوش فکر نکنننن بشدت کار داره و کثیف و بو میده :/

در جامعه ای که ارزش زن به زیبایی و ارزش مرد به دارایی است وقتتان را برای پیدا کردن انسانیت و اندیشه هدر ندید :/

خرگوش هر چقدرم به انسان عادت کنه تپش قلب ترس داره 

من نزدیک 8 تا خرگوش از بچگی تا الان داشتم صادقانه جز دردسر غم بعد مرگشون یا گم شدنشون واقعا چیزی نبود نازه قشنگه اما حیوانیه که شکارچی نیست شکاره واسه همین دردسرش خیلی زیاده 

توصیه میکنم خرگوش نگیری گناه داره 

دستشویی هم خیلی خیلی میکنه یاد دادن بهشم خیلی سخته

یه پرنده کوچیک یا گربه بگیری بهتره خرجش بیشتره اما دردسرش کمتر 

من کاکادو مار سنجاب میمون و سگ و گربه و همستر و خرگوش داشتم باهم همشو نه ولی تجربه هامه و فقط میتونم ...

چقدر مثل من!

منم مار...مارموست...مارمولک...ماکائو

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!