اره اینطوریم از بچگی اینجوریم خودم فکر میکنم دلیلش اینه که همش بی پولی خانوادم دیدم و دایم بابام گفت پول ندارم اینجوری عذاب وجدان میگیرم چون الآنم که متاهلم میرم خونه بابام همش عذاب وجدان دارم خرج رو دستشون گذاشتم با شوهرم کمتر این مدلیم چون شوهرم بااینکه وضعش خوب نیست هیچ وقت نمیگه ندارم ولی شوهرم میدونه اخلاقم سعی میکنه بیشتر درکم کنه مثلا بعضی وقتا خودش میره برام لباس میخره یا میوه فصل میخره قیمت چیزیو نمیگه بهم میگه فقط بخور لذت ببر چیکار داری چقد پول دادم بابتش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اینجوری نیستم اما این خساست نیست گاهی وقتها ادم توی یه شرایط خانوادگی خاص بزرگ میشه یا والدین از بچگی همچین چیزی رو توی ناخوداگاهت جا میندازن پول خرج کردن واسه فلان چیز پول هدر دادنه
برام خیلی جالب بود که از نظر شما پول دادن بابت خوراکی، شال، لباس خونگی، لوازم آرایش و لوازم تحریر پول هدر دادنه... خب دوست من اکثریت مخارج زندگی توی همین چیزها خلاصه میشه پس اگر اینطوری باشه کل پولی که بدست میآوریم و باید پس انداز کنیم!!
اگه پول خودت نیست و کسی بهت خرجی میده و زیاد نیست، طبیعیه و حق داری اما اگه خودت شاغلی و پول داری نشونهی بدیه. یعنی عزت نفس نداری و ب ای خودت ارزش قائل نیستی.
من اتفاقااا برای خودم خرج میکنم چیپس با دوغ که دیگه یکی از تفریحاتممه
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
نه اتفاقا دیشب یادم افتاد که تابستان گذشته با خواهرم چه رستوران ها و کافی شاپ هایی میرفتیم و چقدر خو ...
منم ب گذشتم ک نگاه میکنم هیچ وقت هیچی نبوده ک دلم بخواد و نخریده باشم . شکر خدا شوهرمم بدتر از خودمه باهاش بیرونی بری میترکی از بس اینو میخره اونو میخره .. یبار ی سفر یک روزه مامان جاریم باهامون اومده بود میگفت چقدر خوبه باشما جایی رفتن 😂😂😂 از بس همه چی دادیم خورد
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑