2777
2789
عنوان

شما هم وقتی میخواید پول به خوراکی بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 88 پست

همین خرجایی که شما میگی 

اگه من نصفش میکردم الان وضعیتم خیلی بهتربود😢

مث من خوب نیس ولی شماهم داری اذیت میکنی خودتو 

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید
۲۰ سالم آره دکتر پوست میرم پولامو مجبورم سر دارو های صورتو پوستم کنم پول آنچنانی نمیمونه برام که بخو ...

مگه خدا نکرده بیماری خاصی داری که میری دکتر؟ دکترا همه فقط محصولای که با داروخانه ها قرار داددارن بهت میندازن 

تو دیجی کالا تو قسمت نظرات محصولات مرتبط با پوستت رو پیدا کن خودت روتین داشته باش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ب گذشتم ک نگاه میکنم هیچ وقت هیچی نبوده ک دلم بخواد و نخریده باشم .‌ شکر خدا شوهرمم بدتر از خودم ...

واقعا آدم باید از زندگیش لذت بره که چی عمرت رو بگذرونی که پولی خرج نشه البته اگه داشته باشی نداشته باشی که بحثش جداست ولی اونطور هم میتونی چیزی از خونه درست کنی ببری طبیعت بخوری لذت ببری فقط این خاطرات خوبه که میمونه بقیه اش روزمرگیه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

والا اطراف ما شال از ۷۰۰ هزارتومنه به بالا من پایین ندیدم

اطراف شما میشه کجا؟

تو این ک شال گرون هم داریم ک هیییییچ شکی نیس

ولی من همین یکماه پیش واسه عید شال خریدم

شال ۲۰۰ تومنی هم تو بازار بود

تازه یکی هم از اینستا سفارش دادم ۱۰۰ و خرده ای شد

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
۲۰ سالم آره دکتر پوست میرم پولامو مجبورم سر دارو های صورتو پوستم کنم پول آنچنانی نمیمونه برام که بخو ...

شما خسیس نیستی ،داری پولتو مدیریت می‌کنی قطعا بیشتر داشتی باز براساس اولویت خرجش میکردی 

واقعا آدم باید از زندگیش لذت بره که چی عمرت رو بگذرونی که پولی خرج نشه البته اگه داشته باشی نداشته ب ...

منم همینو میگم. مثلا با دوستا ادم میتونه خیلی کم هزینه تر بره طبیعتی جایی خوش بگذرونه خاطره خوب بسازه.

نیاز نیست حتما پول سنگین به این کافه و فست فود یا مثلا پیتزا هایی بده که خوردن لنگه کفش از بعضیاشون سالم تره😅😂

من شال عیدمو از مزون خریدم قلاب بافی بود یک و دیویست همه جور قیمت هست

پیاممو خونده باشی میبینی ک گفتم شال گرونم داریم

من خودم شال عیدمو خریدم ۷۰۰ خرده ای

ولی شال ارزونم هس

مطمئن باش یکی مثل استارتر هم نمیاد شال گرون بخره

اصلا آب معدنی هیچیهمون شال ک شما هم میگی خرج بیخودهمگ آدم هرماه میخواد شال بخره؟حالا یکماه ۲۰۰ هزار ...

راستش آب معدنی بیخود که هیچی. سممه.

نه خودتون بخرید نه بچه هاتون.

تو فلاسک همراه با جنس مناسب اب یا نوشیدنیتون رو ببرید عمراهتون. مخصوصا الان که تابستونه و آدم بیرون تشنش میشه.

بخاطر بیسفنول آ

آب معدنی سم خالصه

راستش آب معدنی بیخود که هیچی. سممه.نه خودتون بخرید نه بچه هاتون.تو فلاسک همراه با جنس مناسب اب یا نو ...

حالا بقیه چیزا خیلی سالمن؟😂😂😂😂

غذای بیرون و فست فود و ... مایحتاج نیست. یه لقمه کوچیک از خونه همراه آدم باشه خیییلی بهتره تا هزینه ...

استارتر گفتن وقتی گرسنه ان و چیزی همراهشون نیست چیزی نمیخرن تا برسن خونه، با دقت بخونید، خب این میشه مایحتاج! 

لباس خونگی و لوازم تحریر برای دانشجو و دانش آموز مایحتاج نیست؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید