2777
2789

نه نچرال بودن افتخار نه به اصطلاح عملی بودن

اینا همش انتخاب های ماست و همه ی انتخاب های شما قابل احترامه 

راستش ی سری از نچرال های عزیز درست صحبت نکردن یعنی طرز فکرشون جالب نبود صد البته ک طرز فکرشون محترم ولی خوبه ک بدونیم هر کسی ک عمل میکنه فلان کاره نیست . پولشو از راه نادرست درنیاورده و ...

لزوما اگ ی خانوم دکتر نچرال نچرال بودن باکلاسی نیست 

چون ما داریم خانوم دکتر های عزیزی ک عملی هستن 

چه خوب میشه اگ به انتخاب های احترام بزاریم 

و در آخر نظر خودم اینه واسه خوب شدن حس و حالت نسبت به خودت هر کاریییی تو هر زمینه ای ک به خودت و بقیه آسیب نمیزنه انجام بده 🫶🤍

بنظرم ی سری چهره هایی ک عملی هستن اما آنقدر نامحسوس کار شدن ک در نگاه اول نچرال میزننن واقعااا زیباتر از نچرال ها هستن . خودمم دارم تبدیل میشم با یکی از اینا و خوشحالم از بابتتش😁🫶😅

نظرای قشنگتون و با جان و دل می‌پذیرم 🍼🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جمله ی یکی مونده به آخرت مقصودت از همه حرفای بالا مشخص شد😁😁

شوخی میکنم ناراحت نشی

بسلامتی انشالله

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
منم چن روز دیگه عمل بینی دارماون تاپیک و دیدم خورد تو ذوقم

عزیزدلمممم میدونم چقدر ذوق داری 

چون خودمم در حال تحقیقم😂🤝🤭

توجه نکن کار خودت و بکن 

فقط قبلش از مهارت دکترت خوب اطمینان حاصل کن 

این همه ادم بینی عمل کردن و زیبا شدن مطمئن باش تو هم یکیشون میشی 🥰

والا بعضی نچرالا انقد زشتن پول داشتن میرفتن عمل میکردن از رو عقده به عملیا گیر میدن

خودم نچرالم ولی نچرال معمولی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

با جمله ی یکی مونده به آخرت مقصودت از همه حرفای بالا مشخص شد😁😁شوخی میکنم ناراحت نشیبسلامتی انشالله

عزیزمم ن چرا ناراحت بشم اخهه😅😂

مرسی بابت نظرت ☘️

خودم کلی دوست نچرال دارم ک از نگاه کردن بهشون سیر نمیشی 

عزیزدلمممم میدونم چقدر ذوق داری چون خودمم در حال تحقیقم😂🤝🤭توجه نکن کار خودت و بکن فقط قبلش از مها ...

ذووق که اره دارم

ولی استرسمم زیاااده

اره بابااا ادم باید تعادل داشته باشه در عین سادگی قشنگ باشی

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
والا بعضی نچرالا انقد زشتن پول داشتن میرفتن عمل میکردن از رو عقده به عملیا گیر میدنخودم نچرالم ولی ن ...

😂😂👌🏻

قضیه آب نیست وگرنه... 

نه همه ها ی سریا

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

اول به نظرم درسته جماعت میگه نچرال ولی همین الان عکس یه خانم که دماغش عمل نیست رو بزار حتی زیبا هم باشه بخاطر عمل صدتا ایراد روی چهره اش میزارن میگن حتما عمل کن، 

اونم که میگی عمل های ریز باید بگم یه دود یه دود میشه دودوردود 

الان چند وقت پیش عکس واقعی طلا گلزار اومد بیرون با اون همه تزریق قطعا اوایل که اون همه نبوده ولی الان به جایی رسیده که خودش هم چهره اصلی خودش رو قبول نمیکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید