2777
2789

هم انرژی منفی داره هم وقتی میاد خونم یه بلایی سرمون میاد تورو خدا بگین چجوری تحویلش نگیرم چون تا میبینمش یادم می‌ره دوباره تحویلش میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریجی کم کن جوابش هر چند بار زنگ و پیام دیرتر بده یا خواست بیاد بهانه بیار مثلا کاری دارید چند بار ...

برام سواله چرا شما از کلمه به تدریج استفاده نکردین

آیا استفاده از به تدریج در جملتون درستر نبود؟؟؟ 

دختر مازندرانم

به نظر من هربار خواست بیاد خونتون بگو نیستم یا بگو بعدا و هی پشت گوش بنداز ، بعدم سعی کن شمارشو پاک کنی از توی گوشیت و جاهایی که میدونی اون هست نرو 

هیچیز مهم تر از سلامت روانت نیست

انسان ها به میزان تهی بودن درونشان نمایش بیرونی بیشتری دارند.

برام سواله چرا شما از کلمه به تدریج استفاده نکردینآیا استفاده از به تدریج در جملتون درستر نبود؟؟؟

چرا یعده دوستدارین مثل معلما باشین مگه خودش فک میکنی نمیدونس یاعقلش قد نداده

خیلی وقتا ادم هرجور راحته دلش میخواد تایپ کنه

توخیلی از تایپیکا میبینم یسری هاهستن گیربدن به نوع تایپ بقیه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مگه اول تماس نمیگیره و میاد ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید