2777
2789
خوب دیگه خودت چکاب کامل برو هم دندونپزشکی هم آزمایش چکاب کامل و سونوشکم و لگن و سینه انجام بده مطمئن ...

ممنون حتما چکاب هارو انجام میدم قبلش 

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 
ای جان خدا حفظشون کنه 😍

قربونت عزیرم خدا بجه تو رو هم حفظ کنه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظر من همین الان چون فاصله سنی کم باشه بیشتر همو میفهمن و بدرد هم می‌خورن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
بیشتر ببینید
ولی بعد دعوا بغل بوس میکنن اینا اون لحظه برام شیرینه از این که تنها نیستن هم شیرینه ولی واقعا سختی ه ...

اینا هیچوقت همو بوس و بغل نمیکنن بزرگه پسره کوچیکه دختر مدام درحال کرم ریختنن بهم دخترم یه جیغایی میزنه به خدا دیوارصوتی میشکونه گوشام دیگه سر شده 

زندگی فارق از معنی...

تا همیشه بچت تنها باشه و براش دنبال همبازی تو پارک یا فامیل باشی تک فرزندی اصلا خوب نیست بچه گناه دا ...

خیلی هم خوبه من یک تک فرزند راضی هستم و بشدت خوشحالم صرفا واسه داشتن همبازی بری بچه بیاری ؟ ببخشید اما بجا مادر آگاه تر می‌خواد ببشتر تا همبازی . توان مالی مهم تربن اصله و از طرفی آمادگی روحی و روانی .. لطفا همه چیو در نظر بگیرید ن اینک تنها نباشه ، تنهایی رو میشه با خیلی چیز ها پر کرد از درس و کتاب و بازی گرفته تا .،

تا همیشه بچت تنها باشه و براش دنبال همبازی تو پارک یا فامیل باشی تک فرزندی اصلا خوب نیست بچه گناه دا ...

بچه تنها باشع خیلی بهتراز لباس کهنه نبود امکانات مادر افسرده اسکاتی با پدر بی پول غرغروعه.از خواهرو برادر هم بازی درنمیاد جز اینک بچها حسادت کنن بهم

نپرسید آیا تو این شرایط بیارم یا نه تصمیم دارن بیارن و یه چیز شخصی بین خودش و همسرشه با توجه به شرای ...

انگار من خودم نمیفهمم اینا باید به من بگن بیارم یا نیارم

بچه تنها باشع خیلی بهتراز لباس کهنه نبود امکانات مادر افسرده اسکاتی با پدر بی پول غرغروعه.از خواهرو ...

مطمعن باش از رفاه حال دختر و‌خودم  خیالم راحته که به فکر بچه دومیم 😑

بچه تنها باشع خیلی بهتراز لباس کهنه نبود امکانات مادر افسرده اسکاتی با پدر بی پول غرغروعه.از خواهرو ...

چرا فکر میکنید هرکی بچه میاره لباس کهنه تنش میکنه و اعصاب نداره؟! لابد یچیزایی تو خودش دیده که میاره دیگه

🤍🌱
شما سوال ایشون رو متوجه نشدین ؟ یا خرج بچه شون از جیب شما پرداخته میشه ؟

مگ همه چی خرج بچس مادری ک داغون میشه چی اونم با مردای خیانت کار امروزی ک معلوم نیس دوام زندگیا چقدره بابا یکم منطقی باشید خودمون چی میشیم مگ بچه اوردن تاج گزاریه هروز یکی پس بندازی

آفرین دقیقا حالا انگار اونایی ک خواهر برادر دارن چ گلی ب سرشون زدن بهتره دنبال تعدد نباشیم رو کیفیت زندگی همون یکی کار کنید و ی انسان موفق تحویل جامعه بدید 

اینا هیچوقت همو بوس و بغل نمیکنن بزرگه پسره کوچیکه دختر مدام درحال کرم ریختنن بهم دخترم یه جیغایی می ...

بچه های من هر دو پسر هستن بزرگه خیلی لجبازه یکم حسادت میکنه کوچیکه با محبت هست خیلی همش میگیره بغل بوس می‌کنه اونقدر بغل بوس کرده آخر بزرگه هم هر از گاهی بوس میکنه اینا خیلی دعوا می‌کنن ولی خیلی هم وابسته هم هستن بچه های شما وابسته هم نبستن؟؟شاید جنسیت متفاوت بودنشون هم تاثیر داشته باشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره