2777
2789
واسه من ۱۵ماه🥲

خیلی سخته تو خونه همش جنگ دعوا ذاریم یکیش نزدیک 2 سالشه اون یکی سه نیم خونم میدون جنگه اعصابم به شدت ضعیف شده ولی شیرینی های خاص خودشو داره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترت رو از شیر و پوشک کامل بگیر بعد اقدام کن واسه بعدی قراره هم بازی هم باشن نه اینکه دخترت واسه ش ...

از شیر پوشک پنج شیش ماهی هست که گرفتم 

دو سال و شیش ماهشه 

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 

اگه زیاد بشه سازگاری ندارن

چون تفاوت سنی خودم و داداشم کم بود ترجیح دادم خودم هم ب فاصله کم بچه بیارم البته من بچمو شیر نمی‌دادم و کوچولوی دومم دوسالگی بچه اولم دنیا میاد انشاا..

خیلی سخته تو خونه همش جنگ دعوا ذاریم یکیش نزدیک 2 سالشه اون یکی سه نیم خونم میدون جنگه اعصابم به شدت ...

واسه ماهم همینه فقط جیغ داد گریه همیشه عصبی و بی حوصلم واقعا پشیمونم واقعا هیچ شیرینی من حس نمیکنم

زندگی فارق از معنی...

اگه زیاد بشه سازگاری ندارنچون تفاوت سنی خودم و داداشم کم بود ترجیح دادم خودم هم ب فاصله کم بچه بیارم ...

😍قدم نو رسبده پیشاپیش مبارک 

موندم چطور تو این شرایط جرعت اوردن بچه دوم رو دارید!؟

نپرسید آیا تو این شرایط بیارم یا نه تصمیم دارن بیارن و یه چیز شخصی بین خودش و همسرشه با توجه به شرایط زندگیشون ک حتما خودشون درموردش فکر کردن 

من  یه دونه دختر 6 ساله دارم که بیچاره هی میگه مامان من داداش آبجی می‌خوام منم هی این دست اون دست میکنم یکم بخاطر شرایط وضع اقتصادی الان یکم هم بخاطر اینکه با مادر شوهرم تو یک ساختمون هستیم خیلی دخالت می‌کنه برا همین کلا دو دلم

از شیر پوشک پنج شیش ماهی هست که گرفتم دو سال و شیش ماهشه

خوب دیگه خودت چکاب کامل برو هم دندونپزشکی هم آزمایش چکاب کامل و سونوشکم و لگن و سینه انجام بده مطمئن شو بدنت آمادگیش رو داره بعد اقدام کن ازقضا دختر بچه ها معمولا خیلی بهتر عضو جدید خانواده رو میپذیرن و باهاش اوخت میشن

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
واسه ماهم همینه فقط جیغ داد گریه همیشه عصبی و بی حوصلم واقعا پشیمونم واقعا هیچ شیرینی من حس نمیکنم

ولی بعد دعوا بغل بوس میکنن اینا اون لحظه برام شیرینه از این که تنها نیستن هم شیرینه ولی واقعا سختی های خیلی خیلی زیادی داره اعصاب فولادی میخواد راستش من نداشتم الان به شدت عصبی شدم برا کوچیک ترین جیز عصبی میشم جنسیت بچه هات چین 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
تا همیشه بچت تنها باشه و براش دنبال همبازی تو پارک یا فامیل باشی تک فرزندی اصلا خوب نیست بچه گناه دا ...

دقیقا  که وقتی پیر شدم تک و تنها غم خوار خانواده باشه که جز منو باباش هیچکیو نداشته باشه