یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون تفاوت سنی خودم و داداشم کم بود ترجیح دادم خودم هم ب فاصله کم بچه بیارم البته من بچمو شیر نمیدادم و کوچولوی دومم دوسالگی بچه اولم دنیا میاد انشاا..
من یه دونه دختر 6 ساله دارم که بیچاره هی میگه مامان من داداش آبجی میخوام منم هی این دست اون دست میکنم یکم بخاطر شرایط وضع اقتصادی الان یکم هم بخاطر اینکه با مادر شوهرم تو یک ساختمون هستیم خیلی دخالت میکنه برا همین کلا دو دلم
از شیر پوشک پنج شیش ماهی هست که گرفتم دو سال و شیش ماهشه
خوب دیگه خودت چکاب کامل برو هم دندونپزشکی هم آزمایش چکاب کامل و سونوشکم و لگن و سینه انجام بده مطمئن شو بدنت آمادگیش رو داره بعد اقدام کن ازقضا دختر بچه ها معمولا خیلی بهتر عضو جدید خانواده رو میپذیرن و باهاش اوخت میشن
فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
واسه ماهم همینه فقط جیغ داد گریه همیشه عصبی و بی حوصلم واقعا پشیمونم واقعا هیچ شیرینی من حس نمیکنم
ولی بعد دعوا بغل بوس میکنن اینا اون لحظه برام شیرینه از این که تنها نیستن هم شیرینه ولی واقعا سختی های خیلی خیلی زیادی داره اعصاب فولادی میخواد راستش من نداشتم الان به شدت عصبی شدم برا کوچیک ترین جیز عصبی میشم جنسیت بچه هات چین
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره