2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 101 پست
من طلایی برام‌نمونده بفروشممادرش اینطوری گفته بهش ک طلاموباید بفروشم هزینه تصادفوبدم برادرشوهرم بیست ...

مظلوم نمایی کرده جلو شوهرت

شوهرتم دلش سوخته گفته اوکی خودم میدم 

تاوقتی این تفکر بر شما ساری و جاری هست حتی اگر ازیشون جدا بشید با یکی دیگه ازدواج کنید مشکل پابرجا م ...

نه عزیزم..شما کنارگود نشستین و از دور ی جمله میگید.زندگی منو کسی لمس میکنه ک خودش این سختی رو چشیده...نمیشه برای دیگران براحتی قضاوت کردونسخه پیچید.وقتی نشستین و حقتونو خوردن اونوقت دودستی میکوبین توی سرتون..همسر این مدلی نداشتین ک انقد کلیشه ای نظر میدین..وقتی حق بچه تو رفت داد ب عیآشی و خوش گذرونی برادرش اونوقت اتیش عصبانیتتون شعله ور میشه..شوهر عاقلی داشتین ک ذهنتون ب اینجور جاها نرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطوری نیسم شوهرم اینطوره خودشو‌مسئول خانوادش میدونه بخدا خودم خستم اصلا مگ‌مسشه طرف بزنه بعد شو ...

بشین همه چیو به همسرتون بگو 

یه بار محکم جلوش وایسید

مگه صد تومن دویست تومنه

یه بار جنگ کنید ، تا آخر عمر راحت زندگی کنید، یه بار تکلیف همه چیو معلوم کنید، همونا اگه ماشین داشته باشن، برید ازشون بگیرد، عمرا بهتون نمیدن، حتی اون دوستش

بشین همه چیو به همسرتون بگو یه بار محکم جلوش وایسیدمگه صد تومن دویست تومنهیه بار جنگ کنید ، تا آخر ع ...

ن باباش یزور ماشین بده اونم میگ خودم میرسونمتون ی خرجی کنه مینویسه تامبادا فراموش بشه

شوهرم حس میکنم بحثو دعوا کنم لجباز میشه ولی اروم اروم و احساساتیش کنم بیشتر جواب میده برای همین برعک ...

به مادرش بگو طلا بفروشین ماشین واسه پسرتون بخرین که زد لهشم کرد مال خودش باشه نه مال مردمو بزنه داغون کنه و ککتونم نگزه

عزیزم اینکاراروکردم ولی هیچی نشد حتی هی داریم ضررهای بزرگترمیکنیم

خدا کمکتون کنه دوست عزیز 

به هرصورت اقتدار برای مرد خیلی مهمه اگر ازش گرفته بشه زندگی سخت و سخت تر میشه

نفس من از جای گرم درنمیاد

منم دورانی تلاطم داشتم و شاید اگر الانم دست از کار کردن روی خودم بردارم باز به قبل برگردم 

ولی الان بقول معروف قلق دستم اومده فهمیدم گیر کار کجا بوده ودارم ترمیمش میکنم ووالهی الحمدلله نتیجه رو دارم می بینم 

برای همین توصیش میکنم و روش مصر هستم

مردی که اقتدارش از سمت زنش تامین نشه راهش راست نمیمونه 

برای اینکه براش مث اب حیاته 

من با کمک حضرت صاحب الزمان و کار کردن روی خودم بعد از ۷ ماه تونستم قسمتای شکسته زندگیم رو مرمت کنم فقط با یه ذکر اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان و اقتدار دادن به همسرم

خیلی قشنگ حرف میزنی ادم دلش میخاد ساعتها پا حرفای شما بشینه.خیلی خوبه مدیریتت و اینکه همسرت به خودش ...

فداتشم لطف داری...همسرم عاشق من بود ولی بقول شما برای خانوادش مهرطلب بوده و هست...باور کن اگر همسرمو باهاش جدی برخورد نمیکردم الان همچنان مستاجر بودم و هشتم گرو نهم بود

نه عزیزم..شما کنارگود نشستین و از دور ی جمله میگید.زندگی منو کسی لمس میکنه ک خودش این سختی رو چشیده. ...

۳۰ هزار یورو همسر من دست یکی از دوستانش توی انگلیس هست 

و دوساله باامروز و فردا مارو پیچونده و دست مارو بسته 

حالا اینکه من برم هی غر به جونش بزنم بهش بگم بی عرضه تحقیرش کنم تخریبش کنم پول برمیگرده؟

یا اینکه روحیه بهش بدم بگم تو از پس مشکلات بزرگتر ازین براومدی اینکه چیزی نیست؟ من بهت مث چشام اطمینان دارم تو از پس همه مشکلات زندگیمون برمیای !

بله خودمم تحت فشارم اما راه حلی که انتخاب میکنم اینی نیست که شما میفرمایید 

این دنیا اومدیم برای ساخته شدن دوست عزیز نه جنجال 

اقای فاطمی نیا میفرمودن هر خشم و غضبی که میکنید شماروداز درجات عالیه ای که میتونید داشته باشید کلی دور میکنه 

بهتره ادم روخودش مسلط باشه و اینو به بچه هاشم یاد بده 

من اینطوری نیسم شوهرم اینطوره خودشو‌مسئول خانوادش میدونه بخدا خودم خستم اصلا مگ‌مسشه طرف بزنه بعد شو ...

میخواست مسئول خانوادش باشه چرا مسئولیت شمارو قبول کرد؟میموند ور دل خانواده و حمایتهای گسترده تر میکرد..اون الان مسئول اینده شما و فرزندانتونه..روا نیست از حق شما بره سمت اونا

۳۰ هزار یورو همسر من دست یکی از دوستانش توی انگلیس هست و دوساله باامروز و فردا مارو پیچونده و دست ما ...

الان یورو ب شما برنمیگرده و منت گذاشتن و غرزدنتون هم امر بی فایده هست...الان اگرسکوت کردین شاهکار نکردین...اما اگر دوباره خطای اینچنینی کرد بازهم ساکت میشینین؟تشویقش میکنین و اقتدار میدین؟ایستاده واسش دست میزنین؟شوهر من ضررو زیان زدن ب ما از سمت خانواده ش تکرار مکررات بود..سال ۹۵ صد میلیون بابت ضمانت پدرو برادر غرامت داد...اون لحظه منم غر نزدم ولی وقتی تکرار کرد دیگه اروم ننشستم..اون روی دیگه مو ب خودش و کل خاندانش نشون دادم..اون موقع اقای فاطمی نیا نمیاد بگه بیا خسارتتو میدم تو عصبانی نباش

خانم شما خودتون هم نمیخواین کاری کنید، این همه پیشنهاد بهتون داده شده برای هر کدومش یه بهونه اوردید

نه.میدونی بنظرم مشکل کجاست...طفلی تازه عروسه هنوز خیلی چیزا واسش قفلش باز نشده

فداتشم لطف داری...همسرم عاشق من بود ولی بقول شما برای خانوادش مهرطلب بوده و هست...باور کن اگر همسرمو ...

خدانکنه عزیزم سلامت باشی.

خب شمام سختیهای خودتو داشتی سالها جنگیدی تا تونستی یه مرد واسه زندگیت ازش دربیاری.

به این راحتیام نبوده واست همسرت از اونایی بوده که دائم باید حرصشو میخوردی اینکارو بکن اینکارو نکن و چقدر زن پیر میشه با این رفتارای بعضی از مردا وباید بزرگشون کنیم یادشون بدیم که اقتدار به دست بیارن این حرفم در جواب اون دوستمونم هست که میگن اقتدار به مرد بدیم

به نظرم مرد باید جنم و پختگی داشته باشه عزت نفس داشته باشه به رشد عقلی رسیده باشه یه زن چقدر میتونه مردش رو روی دست نگه داره و مثل بچه باهاش رفتار کنه

خودتم یکم زندگیتو دست بگیر مرد بد و خوبو بسنج حقتو به خوبی بگیر پس ادم کی زندگی کنه که دائم کلاس درس واسه شوهرش بزاره زن تا کی میتونه اینارو تحمل کنه 

یا بچه ننه هستن یا بلد نیستن درست زندگی کنن یا حمایت گر خوبی نیستن و و هزاران مورد ادم والا میبُره از به جایی به بعد دیگه کشش نداره بخاد همه چیو واسه مردش گوشزد کنه