2777
2789

ایهناس به دادم برسید

آقا من آز سینگلی دارم میمیرم و سر یه جریانی مجبور شدم به همکارام دروغ بگم گفتم چند وقته با مربی ورزشم در ارتباطم هیکلش خیلی خوبه قد بلنده قیافش معمولیه فقط سنش زیاده متولد۷۳هست😂😂 و من هشتاد ویک پولدارم هست و به‌شدت بد اخلاق و شوخ

حتی بعضی روزاخودمو میزدم به ناراحتی میگفتم حرف بد بهم زده دلم شکست یا مسخرم کرده😂🥺آلان گفتم باهاش کات کردم و آز سر اجبار میرم سر کلاسش

حتی دیشب گفتم اعصابم خرد بود ادکلن۴میلیونی که برم گرفته بود رو زدم تو دیوار

از طرفی گفتم چون عمه اش فوت شده بود ناراحت بود من عصبی شدم کشیده زدم تو گوشش اینم دنبالم افتاد خواست بزنم زدم تو ت.خ..مش😂🤣🤣🤣

آلان وابسته این نامزد خیالیم شدم چیکار  حالا میگن عکس بده چه خاکی تو سرم کنم😭😭😭

تو تاپیک قبلیت آخرین پیامم بهت گفتم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری اینقدر واقعی دروغ گفتی اونم این همه 

حالا من یه دروغ کوچیک بگم ها قشنگ تابلو همه میفهمن😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب آلان گشتم پیدا نکردم😭

باید تو گروه های بزرگ عضو شی دختر

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱

بیشتر ببینید