2777
2789

کسی از بچه های اصفهان این پیامک های حجاب جدید و گرفته ؟؟؟ نه اونا که واسه ماشین میفرستن. یه سری پیامک جدیده که فقط میزنه شما پوشش قانونی و رعایت نکردین و اگه رعایت نکنید تحت پیگرد قانونی قرار میگیرید. و نه ادرسی میده نه هیچی     و فک کنم همینطوری برای همه دارن میفرستن اینو. تو عید هم واسه مسافرا فرستادن خیلیییی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خودم که نه ولی دیدم خیلی میفرستنچه مرگشونه دوباره

ببین اصا معلوم نیس چرا میفرستن ؟ با دوربین میبینن یا چی نمیدونم ولی واسه کسایی میفرستن که ادم شاخ درمیاره . پوششون کاملا معمولیه. مانتو و روسری 

برا من نه ولی دختر خالم بدون روسری بوده،براش پیام اومده بود اسمشم نوشته بود اصن باورش نمیشد میگفت من ...

اره اسم و فامیل هم مینویسه. والا دوست من با روسری و مانتوی معمولی بوده دادن بش    فک کنم یه سری قسمت های شهر هست که اونجا بری همینطوری گله ای اسمس میفرستن برای هرکی اونجاست 

ببین اصا معلوم نیس چرا میفرستن ؟ با دوربین میبینن یا چی نمیدونم ولی واسه کسایی میفرستن که ادم شاخ در ...

میدونی شاید برا همه دارن میفرستن بلااستثنا

بغض یعنی خنده های ساختگی شکنجت کنن و تو مبادا اخ بگی🗿❤️‍🩹

برا من نه ولی دختر خالم بدون روسری بوده،براش پیام اومده بود اسمشم نوشته بود اصن باورش نمیشد میگفت من ...

تو مکان های شلوغ گردشگری عمومی چند نفرهستن نا محسوس عکس میگیرن بعد با اسکن عکس اطلاعات بدست میارن

میدونی شاید برا همه دارن میفرستن بلااستثنا

دقیقا همینه 

دوست من تو دو نقطه شهر رفته و هر دوبار براش اسمس اومده در صورتی که تیپش عادیه . و خب بدیش اینه که نوشته پیگرد قانونی میکنیم 

برای جرمی که مرتکب نشده طرف 

کسی گرفته از این پیامک ها ؟؟

منم تو فضا مجازی دیدم فکر کنم الکیه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید