2777
2789
عنوان

گوشی همسرم دیشب هک شد یک لحظه بیاین

262 بازدید | 27 پست

زده رو یک لینک گوشیش هک شدا ۵ تومن از حسابمون برداشت شد 

هر جا دیشب زنگ زدیم هیچ کس نبود پیگیری کنیم پلیس فتا گفتن شنبه بازه 

فقط دیشب بقیه پول کارتش منتقل کرد ب حساب من و کل رمز ها رو عوض کردیم 

تلگرام ب بدبختی پاک کردیم اما واتساپ هک کرده خودش نمیتونه وارد بشه واتساپش دست طرفه 

امروزم تعطیل کاری نمیشه انجام داد تا شنبه 

تو واتساپ عکس شناسنامه و کارت نلی و مدارک خودش و من و بچه ها و پدر مادر هامون هست طرف میتونه ازش سو استفاده کنه ؟

فعلا امضا ندارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنتیا چقدر زیاد شدن... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیشتر ببینید

اسی نمیخام بترسونمت

ولی واقعا بدبخت شدید

طرف میتونه از اون  عکس شماره شناسنامه ها و کارت ملی ها کلی سو استفاده کنه و دزدی

ماه نباش  که هر شغالی   نگاهش به تو بی افتد خورشید باش که از روشنایی ات همه در برابر تو سرشان خم باشد

اسی نمیخام بترسونمتولی واقعا بدبخت شدیدطرف میتونه از اون عکس شماره شناسنامه ها و کارت ملی ها کلی سو ...

شنبه باید بره پرونده قضایی باز کنه بعد بره پلیس فتا 

غلط،خاصی که نمیتونه بکنه چون هر جا بخواد بره اصل مدرک میخواد فقط میمونه اداره مالیات که کد ملی بده اذیتت بشیم اینو پلیس دیشب گفت حالا راست و دروغش نمیدونم 

بدبختی امروز تعطیلی هست 

اون شماره که اعلام کردند زنگ بزنید و اینا همش چرته هیچ کس جواب نمیده  

فعلا امضا ندارم