2777
2789
عنوان

مامانا ک بچه سه سال نیم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 65 پست
گریه میکنه میگه میترسم اینم خودش خیلی سخته جدا کردن مثل از شير گرفتن و پوشك گرفتن همش میگم خدا یعنی ...

تو اتاقش بود عنقدر بلند شد گریه کرد برداشت بالششو آورد گذاشت پیش من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی وابسته هست.واقعا بلد نیستم ک چطوری باید از پستونک بگیرمیا چطوری شیر ندم‌میترسم

ی دفعه بگیر دو روز گریه می‌کنه بعد یادش میره

با این که میگن ی دفعه بد ولی من فکر میکنم هی دادن ندادن بیشتر به بچه آسیب میزنه

وای خدا همش میگم مادربوذن چقدر سخته پس اونا ک سه تا یا دوتا بچه کوچیک دارن چیکاز میکنن

باید بهش اهمیت ندی‌.احتمالا بعد از اینکه از شیر گرفتیش بجای شیر بهش آب دادی؟؟

چن شب پا نشو.

باید عادت کنه شب واسه خابه  ن خوردن نوشیدن

باید بهش اهمیت ندی‌.احتمالا بعد از اینکه از شیر گرفتیش بجای شیر بهش آب دادی؟؟چن شب پا نشو.باید عادت ...

اره چون میگفتن از شیز میگیرین باید بهش اب بدین اب بدنش کم نشه اخه عنقدر گریه میکنه داد میزنه خونه رو میزاره رو سرش 

گریه میکنه میگه میترسم اینم خودش خیلی سخته جدا کردن مثل از شير گرفتن و پوشك گرفتن همش میگم خدا یعنی ...

ان شالله میتونی هرچیزی سختی خودش وداره ولی تومادری ازپسش برمیای

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

اره چون میگفتن از شیز میگیرین باید بهش اب بدین اب بدنش کم نشه اخه عنقدر گریه میکنه داد میزنه خونه رو ...

اشتباه کردی عزیزمم.

الان باید همون مرحله از شبر گرفتنو برای از اب گرفتن هم پیش بری.

وقتی بیدار شد.سعی کن بذاریش رو پاهات تکونش بدی.یا کمرش ماساژ بده.یا حتی اهمیت نده

وای خدا همش میگم مادربوذن چقدر سخته پس اونا ک سه تا یا دوتا بچه کوچیک دارن چیکاز میکنن

من بچه هام پشت سر هم هستن. 

از اول خوابشون رو تنظیم کردم.  شب که میشد سر ساعت ده خاموشی میزدم.  و خودمم کنارشون میخوابیدم.  حالا قصه ای داستانی میگفتم و شب بخیر و خودمو میزدم به خواب اونا هم میدیدن چاره ای ندارن میخوابیدن.  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

من دخترم ۴سال ونیمشه و پسرم ۳ ماهشه..عزیزم همه چی بستگی به روش تربیتی دارع...من الان تعحب کردم از بچه ۳ سال ونیمه که اینطوره رفتارس..من دخترم یک سالس شد دیگه هیچ مشکلی باش نداشتم راحت میخابید پا میشو..میگفتم برو بخاب خودش چراغو خاموش میکرد میره سر تخت میکیره میخابه..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
ی چیزی بهت بگم تا این بد خوابی پسرت رو راحت تر تحمل کنی😄🥰پسر من ۳ سال و ۴ ماهشه هنوز پستونک میخوره ...

شوخی نکن هنوز شیرخشک میدی؟😄

بچم تولد ۲ سالگیش ک گرفتم شیرخشک رو کنار گزاشتم ولی خب بجاش شیر گاو میدم اونم با شیشه شیر میخوره سه سال و نیمه. با لیوان هم میتونه ولی انگار با شیشه عشق میکنه