2777
2789

دارم طلاق میگیرم تو دوران عقد پروسه ی لعنتی طلاقم انقدر طولانیههه ک کش میاد همش!!!

جالبه اقا یک سره داشت سر مسائل مالی دروغ میگفت با نظر مامانش همه کاراشو میکرد همیشه مشکلات دیگش تو تاپیکام هست 

بعد یک ماه بعد عقد دیدم تو تلگرام گوشیش به یه پسر تر.نس پیام داده بود ::عشقم ترخدا ببخشید اینروزا نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک نیدونی روم زومن تو ک میدونی سرم شلوغه ترخداا جواب بده!!!!جالبش اینجاس بعد اینکه دید فهمیدم پیاما تو دست من بود رو صفحه ی گوشیش بعد شروع کرد به دعوا و داد و بیدادک تو متوهمی 

بعد الان برداشته پست استوری میذاره راجب اینکه بهش ظلم شده و خیانت شدههههه!پست میذاره راجب اینکه طرفم لیاقت مهر و محبت نداشت!!!!!!یادش رفته اقا بخاطر یه روشن موندن نت گوشی و اینکه انار برنداشتم جوری عصبانی میشد من تنم میلرزید!یا خونشون اومدم سه تا لیوان بشورم اومد کمک کنه گفت ظرف نشستی ک ریدیییی!!!!به نظرتون یه چیزی بهش بزنم از خجالتش در بیام یا نه؟؟وای خدا حرصم درومده!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین جواب بی محلیه

از کچا معلوم استوریارو برا همون ترنسه نمیذاره

اصلا چرا وقتی داری طلاق می گیری این ادمو چک می کنی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید